Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. apríla 2023 o 7:58
Čas čítania 0:39

VIDEO: Dráma lietadla Ryanair ako z hororu, pri pristávaní lietali iskry, museli vyhlásiť núdzový stav

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Letisko vyhlásilo stav núdze po tom, čo malo jedno z lietadiel problémy s pristávaním.

Na letisku v Dubline museli vyhlásiť v nedeľu 9. apríla núdzový stav krátko po tom, čo lietadlo spoločnosti Ryanair nahlásilo dispečingu problémy s podvozkom. Nebezpečné pristátie letu z anglického Liverpoolu dalo do pozornosti aj hasičský tím, informuje portál Sky News.

Po pristáti Ryanair uviedol vo vyhlásení, že ich lietadlo malo iba „menšie technické problémy“ s prednou časťou podvozku. Aktuálne celý stroj kontrolujú leteckí inžinieri, dodala letecká spoločnosť.

Napriek hrozivým záberom nedošlo na palube k žiadnym vážnym zraneniam. Zdravotníci však museli ošetrovať jednu osobu, ktorá z hrozivého pristátia ostala v šoku.

„Požiarna služba na dublinskom letisku zareagovala a pasažieri normálne vystúpili z lietadla, keď sa požiarny dôstojník letiska uistil, že im nehrozí ďalšie nebezpečenstvo,“ dodalo vo vyhlásení írske letisko.

Incident lietadla spôsobil niekoľko obmedzení prevádzky na známom letisku. Vo večerných hodinách ostala v prevádzke iba jedna dráha, uzatvára Sky News.

Domov
Zdieľať
Diskusia