Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. apríla 2023 o 18:33
Čas čítania 0:37

Obrovská dráma v Plzni: muž pobodal dvoch ľudí, zapálil byt a chcel ujsť po streche. V nemocnici skončili okrem obetí aj policajti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Útočník skončil v rukách polície.

V podkrovnom byte na rohu Barrandovej ulice v Plzni prišlo k veľkej dráme. Útočník zatiaľ za neznámych okolností pobodal dvoch ľudí a vzápätí byt zapálil. Okrem pobodaných obetí skončili podľa TV Nova v starostlivosti záchranárov aj policajti, ktorí na mieste činu zasahovali. Agresora sa im predtým našťastie podarilo zadržať pri pokuse o útek po strechách domov.

Veliaci dôstojník Vladislav Mareš spresnil, že na mieste zasahovali všetky zložky integrovaného záchranného systému, a dodáva, že v dôsledku požiaru v bytovke museli evakuovať približne 13 osôb.

„Boli tam pobodané dve osoby. Muž a žena. Pred naším príchodom v rovnakom objekte vznikol požiar. V spolupráci s IZS sme prevzali dve pobodané osoby vo vážnom stave,“ uviedla hovorkyňa Zdravotníckej záchrannej služby v Plzenskom kraji Mária Svobodová.

„Žena na tom bola horšie, bola preto odovzdaná na urgentný príjem Fakultnej nemocnice Plzeň. Trinásť evakuovaných osôb nevyžadovalo žiadne ošetrenie. Okrem nich však máme v starostlivosti päť policajtov, ktorí sa pri zásahu nadýchali splodín z požiaru,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia