Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
4. apríla 2023 o 19:33
Čas čítania 1:03

VIDEO: Nové zábery zachytávajú výbuch v ruskej kaviarni, ktorý zabil známeho vojenského blogera. Natočili explóziu aj chaos po nej

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kamerové záznamy priblížili priebeh udalostí, ktoré nastali tesne pred explóziou a po nej.

Ruské ministerstvo vnútra ešte v nedeľu 2. apríla potvrdilo, že pri výbuchu v kaviarni v Petrohrade zahynul ruský vojenský bloger Vladlen Tatarskij.

Explózia bola taká silná, že zranila až 16 ľudí. Nové zábery z miesta výbuchu ukazujú, čo sa v kaviarni udialo tesne pred explóziou a po nej, informuje portál Nexta.

Video z kaviarne zachytáva moment, keď známy ruský bloger Tatarskij dostal pozlátenú sošku s vlastnou podobizňou, ktorá nakoniec explodovala.

Na záznamoch získaných z bezpečnostných kamier okolitých budov možno pozorovať devastujúce účinky výbuchu, pri ktorom sa zranili desiatky ľudí.

K atentátu sa už priznala podozrivá osoba

V súvislosti s nedeľnou explóziou v Petrohrade už zadržali Dariu Trepovovú. Tá počas výsluchu potvrdila, že priniesla sošku obsahujúcu výbušné zariadenie, ktoré zabilo popredného ruského blogera Vladlena Tatarského, aktívneho podporovateľa ruskej vojny na Ukrajine.

9. októbra 2024 o 13:20 Čas čítania 6:27 Rusi a Bardejov: Hoaxer sa objíma s primátorom a rodina napojená na Putina tu má prechodný byt. Vyspovedali sme susedov Rusi a Bardejov: Hoaxer sa objíma s primátorom a rodina napojená na Putina tu má prechodný byt. Vyspovedali sme susedov

Ruská štátna tlačová agentúra RIA Novosti informovala, že Trepovovú už v minulosti zadržali na desať dní, a to za účasť na proteste 25. februára 2022, ktorý sa konal deň po spustení invázie Ruska na Ukrajinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia