Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
3. apríla 2023, 14:59
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

Jarné líčenie - zistite naše tipy a trendy!

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Túto sezónu dominujú predovšetkým jemné, pastelové odtiene, ktoré dodávajú pleti sviežosť a žiarivú iskru.

Jar je obdobím zmien, znovuzrodenia sa a prebúdzania sa k životu. Niet teda divu, že mnohí z nás chcú svoj vzhľad poriadne osviežiť. My Vám ukážeme zaujímavú kozmetiku, ktorá dokonale zodpovedá jarným trendom.

Zvodný pohľad s jarnými očnými tieňmi

Na jar sa oplatí zainvestovať do farebnej paletky očných tieňov, ktorá Vám umožní dosiahnuť rôzne efekty. Značka NYX ponúka široký výber paletiek s matnými, trblietavými či lesklými očnými tieňmi. Na vytvorenie jemného jarného líčenia siahnite po žiarivých, pastelových farbách ako je ružová, broskyňová či mätová. Na večer stavte na intenzívnejšie odtiene fialovej alebo bordovej. Nezabudnite na maskaru, ktorá podčiarkne Váš vzhľad, dodá objem a krásne zvýrazní oči.

Príprava pleti na make-up s primermi a fixátormi

Bez ohľadu na typ make-upu je kľúčová kvalitná príprava pleti. Na jar je obzvlášť dôležité pleť hydratovať a chrániť ju pred škodlivými slnečnými lúčmi. Siahnite po podkladových bázach pod make-up, teda primeroch, ktoré zjednotia tón pleti, rozžiaria ju a zvýšia trvácnosť kozmetiky. Po nanesení make-upu sa oplatí použiť fixátor, ktorý zachová efekt líčenia a Vaša pleť bude vyzerať bezchybne po celý deň.

Žiarivá lícenka a rozjasňovač na jar

Ak chcete svojej pleti dodať žiarivý lesk a šmrnc, osviežte ju lícenkou a rozjasňovačom. Na jar sa perfektne hodia produkty s ľahkou konzistenciou, ktoré jej dodajú prirodzený efekt. NYX Professional Makeup ponúka široký výber líceniek a rozjasňovačov, ktoré Vašej pleti umožnia vytvoriť jemný, ale svieži dojem. Nezabudnite ich nanášať rafinovane – rozjasňovač aplikujte na vrcholky lícnych kostí a amorovu mašľu (nad hornú peru) a jabĺčka líčok zvýraznite lícenkou, ktorá tvári dodá zdravý mladistvý vzhľad.

makeup
Zdroj: Pixel-Shot / Shutterstock

Živá farba pier!

Jar je ideálny čas na experimentovanie s farebnými perami. Rôzne farby rúžov ​​a leskov na pery Vám umožnia vybrať odtiene, ktoré dokonale ladia s Vašim jarným lookom. Pre jemné líčenie siahnite po pastelových, mierne lesklých odtieňoch, ako je koralová či svetloružová. Ak však chcete pery zvýrazniť, siahnite po sýtejších farbách, ako je fuchsiová alebo intenzívna oranžová. Nezabudnite však, udržiavať pery v dobrej kondícii – pamätajte na pravidelnú hydratáciu a jemný peeling pier.

Nezabudnite na úpravu obočia!

Obočie je kľúčovým prvkom make-upu, ktorý dokáže úplne zmeniť náš vzhľad. Na jar sa oplatí zamerať na prirodzenejší, mierne zosvetlený efekt. Aby ste ho dosiahli, siahnite po produktoch ako sú ceruzky na obočie, fixačné gély či tiene. Vyberte si správny odtieň ku farbe Vašich vlasov a pokožky, potom jemne vyplňte obočie a podľa potreby jemne pridajte na intenzite farby. Odporúčame vyhnúť sa príliš výrazným kontúram, ktoré môžu Vašej tvári dodať neprirodzený vzhľad.

Zhrnutie jarného make-up trendu

Jarné líčenie je skvelou príležitosťou pre osvieženie vzhľadu a experimentovanie s farbami. Vďaka jemným a fresh odtieňom vytvoríte úžasné efekty, ktoré zanechajú Vašu pokožku sviežu a rozžiarenú. Nezabudnite dbať na správnu prípravu pleti, použiť pastelové farby a pleť zvýrazniť jemnými efektmi. Ak dodržite tieto tipy, Vaše jarné líčenie bude dokonalé!

Domov
Zdieľať
Diskusia