Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2023, 16:00
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Sleduj strhujúci trailer na novú kriminálku s Elizabeth Olsen Love & Death. Na obrazovky HBO Max príde už v apríli

Sleduj strhujúci trailer na novú kriminálku s Elizabeth Olsen Love & Death. Na obrazovky HBO Max príde už v apríli
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY ELIZABETH OLSEN FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra na HBO Max je plánovaná na 27. apríla 2023, keď naraz vyjdú prvé tri časti zo siedmich.

HBO zverejnilo prvý oficiálny trailer na novú kriminálnu minisériu Love & Death od tvorcov skvelého seriálu Big Little Lies. Tešiť sa môžeš na sedem dielov a herečku Elizabeth Olsen (pamätať si ju môžeš najmä ako čarodejnicu Wandu Maximoff z marveloviek). V seriáli stvárni nevernú ženu, ktorá sa navyše zapletie do vraždy.

Love & Death rozpráva skutočný príbeh Američanky Candy Montgomery, ktorú v roku 1980 obvinili z vraždy manželky svojho milenca. Rovnaký príbeh ponúkla v seriáli Candy pred rokom streamovacia spoločnosť Hulu, pričom hlavnú postavu stvárnila Jessica Biel. 

Candy, ktorú v novej adaptácii hrá Elizabeth Olsen, spĺňa všetky stereotypné predstavy o poslušnej žene v domácnosti. Stará sa o dom, varí pre svojho muža, no tento spôsob života ju rýchlo omrzí. Hľadá dobrodružstvo a potrebuje znovu cítiť, že žije, nielen prežíva. 
 
Začne si preto mileneckú aféru s Allanom (Jesse Plemons), ktorý je v rovnakej kresťanskej komunite a stretávajú sa pravidelne v kostole. Všetko však naruší smrť jeho manželky Betty (Lily Rabe). Aféra sa prevalí a hlavnou podozrivou z chladnokrvného zabitia sekerou je práve na prvý pohľad nevinná Candy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia