Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2023, 14:17
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Nenávidený herec Jar-Jar Binksa sa po 20 rokoch vrátil do Star Wars. V Mandalorianovi si zahral rytiera Jedi

Nenávidený herec Jar-Jar Binksa sa po 20 rokoch vrátil do Star Wars. V Mandalorianovi si zahral rytiera Jedi
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Ahmed West sa po 20 rokoch vrátil do sveta Star Wars a je z toho nadšený aj napriek tomu, že pre Star Wars takmer umrel.

Ahmed Best stvárnil Jar-Jar Binksa v prequelovej trilógii Star Wars. Diváci však postavu znenávideli a z nejakého dôvodu za jej správanie a celkovú osobnosť obviňovali herca. Posielali mu nenávistné správy a dokonca sa mu vyhrážali smrťou. Herec prepadol depresiám a uvažoval aj o samovražde.

Odporúčané
RECENZIA: John Wick 4 je majstrovské akčné dielo a najlepšia časť série RECENZIA: John Wick 4 je majstrovské akčné dielo a najlepšia časť série 22. marca 2023, 17:00

Našťastie sa to nestalo a herec v nasledujúcich rokoch hral v malých bezvýznamných projektoch a sem-tam nahovoril nejaké postavy vo videohrách. Takmer 25 rokov po premiére Star Wars: Phantom Menace sa vrátil do sveta Star Wars, tentoraz v úplne inej role.

Stvárnil rytiera Jedi, ktorý riskoval život, aby ochránil malého Grogua a dostal ho z planéty Coruscant, keď Palpatine vydal Rozkaz 66 a jeho poddaní likvidovali rytierov Jedi po celej galaxii. Jeho postava sa volá Kelleran Beq a možno ju uvidíme v budúcich častiach. Herec sa k svojmu návratu už vyjadril aj na sociálnych sieťach.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ahmed Best (@bestahmed)

Domov
Zdieľať
Diskusia