Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
13. marca 2023 o 7:07
Čas čítania 0:28

Slovák na dvore vlastného autoservisu pri Rimavskej Sobote zrazil 3-ročnú dcéru. Sofia zraneniam podľahla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste zasahoval aj tím krízovej intervencie.

Na dvore autoservisu v obci Hnúšťa v okrese Rimavská Sobota zrazil otec svoje trojročné dievča, ktoré prišlo na mieste o život. Po úmrtí malej Sofie musel pri rodičoch podľa TV JOJ zasahovať tím krízovej intervencie. Informáciu o tragédii z nedeľného rána už stihla potvrdiť aj polícia.

Muž, ktorý autoservis vlastnil a jeho rodina v priľahlom dome aj bývala, svojím plačom a krikom po nešťastnom incidente zburcoval aj susedov. Tí však nevedeli potvrdiť, za akých okolností k incidentu prišlo. Záchranári dorazili na miesto tragédie takmer okamžite, avšak dievčatko sa im už nepodarilo zachrániť.

„Zranenému dievčatku už pomôcť nedokázali. Rodičom túto traumatizujúcu udalosť pomáhali zvládnuť odborníci z intervenčného tímu Modrý anjel,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Domov
Zdieľať
Diskusia