Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. marca 2023, 15:55
Čas čítania 0:46

Primark oficiálne potvrdil, kedy otvorí prvú predajňu v Bratislave. V novom nákupnom centre sa ho Slováci dočkajú o pár týždňov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Írsky obchodný reťazec príde na Slovensko už o pár týždňov.

Už o pár mesiacov sa Eurovea stane najväčším nákupným centrom na Slovensku, keď na ploche 85 000 m2 ponúkne návštevníkom 320 obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní.

V interiéri nákupnej pasáže je položená dlažba, montuje sa mobiliár a kiosky. Tento mesiac sa začne s upratovaním a dolaďovaním spoločných priestorov. „To isté platí aj pre našich nájomcov, ktorí si momentálne upravujú a zariaďujú svoje obchodné jednotky alebo sa pripravujú na kolaudácie,“ hovorí Katarína Paule, leasingová manažérka nákupného centra Eurovea.

Primark čakáme v máji

Otvárať sa však bude postupne. Kľúčovým nájomcom novej časti bude dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark, ktorý tam otvorí svoju prvú prevádzku na Slovensku.

„Niektorých súčasných nájomcov sme relokovali alebo im poskytli možnosť zväčšiť svoj priestor, preto prvé značky začnú otvárať už skôr v aktuálnej nákupnej pasáži. Väčšina obchodov vrátane írskeho odevného reťazca Primark otvorí v máji a ďalšie sa pridajú postupne. Zákazníkom tak budeme prinášať každý mesiac niečo nové,“ vysvetľuje Paule.

27. marca 2024, 16:00 Čas čítania 0:50 KVÍZ: Vieš, čo znamená drip, based či pick me? Otestuj sa, ako dobre rozumieš slovníku generácie Z KVÍZ: Vieš, čo znamená drip, based či pick me? Otestuj sa, ako dobre rozumieš slovníku generácie Z

Nová stravovacia zóna sa zdvojnásobí. S kapacitou 1 156 miest vytvorí spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji najväčšiu gastrodestináciu na Slovensku. Rozrastie sa aj multikino Cinema City, ktoré bude mať po rekonštrukcii 17 sál a úplne nový VIP koncept.

Eurovea
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia