Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
5. marca 2023, 17:09
Čas čítania 0:49

Sedemnásťročný syn čečenského vodcu Kadyrova sa oženil. Pred svadbou si prišiel po gratuláciu za Putinom do Kremľa

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Súčasne sa rozbehli špekulácie o tom, že nehradí svojho chorého otca Ramzana v čele Čečenska.

Stretnutie sedemnásťročného Achmata Kadyrova, syna čečenského vodcu Ramzana Kadyrova, s ruským prezidentom Vladimirom Putinom sa udialo tesne pred svadbou. Čečenské úrady na svadbu v hlavnom meste Čečenska Groznyj vyčlenili viac ako stotisíc rubľov, zablokovali niekoľko ulíc a ľuďom zakázali fotografovať. Informuje o tom portál idnes.cz.

Achmat Kadyrov a Vladimir Putin.
Achmat Kadyrov a Vladimir Putin. Zdroj: Twitter(@Gerashchenko_en)

O priebehu stretnutia informoval na sociálnej sieti Telegram samotný prezident Čečenska Ramzan Kadyrov. „Na konci úprimného stretnutia Vladimir Vladimirovič zablahoželal Achmatovi k nadchádzajúcemu manželstvu. Ďalšie podrobnosti tohto zaujímavého stretnutia bohužiaľ nepoznám, pretože som o tom s Achmatom pre naše zvyky a tradície prísnych vzťahov medzi otcom a synom nehovoril,“ píše Kadyrov v statuse. 

Vzťahy rodiny Kadyrovovcov sú s prezidentom Ruskej federácie dlhodobo na veľmi priateľskej úrovni a rodina je v Čečensku politicky aktívna už od deväťdesiatych rokov. Aktuálne sa však rozvírili debaty o tom, či Achmat nenahradí svojho otca na čele krajiny. Prezident Čečenska na nedávnych záberoch totiž prekvapil silným opuchom v tvári, ktorý niektorí novinári spájajú s vážnou chorobou obličiek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia