Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
3. marca 2023 o 11:37
Čas čítania 0:24

AKTUÁLNE: Muž, ktorý sa vyhrážal moderátorke Jančkárovej, je na slobode

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Seniorovi policajti zadržali zbraň.

Polícia prepustila na slobodu muža, ktorý sa mal vyhrážať moderátorke RTVS Marte Jančkárovej. Staršiemu mužovi zadržali zbraň, informuje portál tvnoviny.sk.

„Vyšetrovateľ PZ po zadržaní podozrivej osoby túto vypočul v procesnom postavení zadržaného podozrivého a následne bez vznesenia obvinenia podozrivého prepustil zo zadržania. Podľa vedomostí Okresnej prokuratúry Bratislava I bola podozrivému políciou zaistená strelná zbraň v správnom konaní,“ uviedla Krajská prokuratúra v Bratislave pre TV Markíza.

Muž sa údajne Jančkárovej vyhrážal prostredníctvom zvukovej nahrávky, ktorú nechal na záznamníku RTVS. Podľa Markízy má 77 rokov a volá sa Rudolf. Polícia potvrdila, že okrem novinárky je v tomto prípade poškodenou osobou aj prezidentka Zuzana Čaputová.

Moderátorka Marta Jančkárová v relácii Sobotné dialógy.
Moderátorka Marta Jančkárová v relácii Sobotné dialógy. Zdroj: Repro foto/RTVS/Sobotné dialógy
Domov
Zdieľať
Diskusia