Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
28. februára 2023, 16:14
Čas čítania 0:51

Lacný módny obchod Primark na Slovensku otvoria už o pár týždňov. Predavačky zarobia viac ako 1 000 € hneď pri nástupe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Primark avizoval príchod na Slovensko ešte v roku 2019. Pôvodné otvorenie predajne bolo naplánované už na minulý rok.

Írsky módny reťazec Primark s dostupnými cenami konečne mieri na Slovensko. Otvorenie prvej predajne je naplánované už tento rok. Malo by k nemu prísť už čoskoro. Prevádzka sa bude nachádzať v nákupnom centre Eurovea a svojou rozlohou 3 660 štvorcových metrov zaberie dve poschodia, píše Mediaklik.

„Eurovea je pre Bratislavčanov dôležitou nákupnou aj spoločenskou destináciou a tešíme sa, že už čoskoro ponúkne zákazníkom aj našu úžasnú módu,“ vyjadril svoje nadšenie Jose Luis Martinez de Larramendi, maloobchodný riaditeľ Primarku pre USA a región strednej a východnej Európy.

Pôvodné otvorenie predajne bolo naplánované už na minulý rok, napokon sa presunulo až na rok 2023. Budúcich zákazníkov spoločnosť na výhodné nákupy navnadila už pred niekoľkými rokmi. Svoj príchod na Slovensko Primark totiž avizoval ešte v roku 2019.

Reťazec zákazníkom ponúka bohatý sortiment oblečenia pre všetky vekové kategórie, doplnky, dekorácie aj kozmetiku.

Atraktívne pracovné ponuky aj ohodnotenie

Na portáli Profesia už spoločnosť Primark niekoľko mesiacov hľadá svojich budúcich zamestnancov. Predavačke na plný úväzok ponúka nástupný plat 1 200 eur mesačne. Novú prácu si môžu nájsť aj študenti, pretože im Primark ponúka aj možnosť zamestnať sa na polovičný úväzok s ohodnotením od 600 eur na mesiac.

Okrem iného Primark hľadá aj manažment predajne. V tomto prípade sa odmena za prácu môže vyšplhať až na 2 000 eur na mesiac.

Primark
Zdroj: Refresher/Adam Smeták
Domov
Zdieľať
Diskusia