Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. februára 2023, 13:00
Čas čítania 1:28
Dominik Vetrák

Čo pozerať na Disney+ v marci 2023? Uvidíme zaujímavé nové seriály alebo len Mandaloriana?

Čo pozerať na Disney+ v marci 2023? Uvidíme zaujímavé nové seriály alebo len Mandaloriana?
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM DISNEY+
Uložiť Uložené

Aké nové seriály a filmy uvidíme na Disney+ v marci 2023? Najviac láka 3. séria Mandaloriana.

Disney+ nie je známe svojím bohatým výberom noviniek. Na streamingovej službe nenájdeš každý mesiac toľko nových filmov a seriálov ako na Netflixe, pričom sa zameriavajú najmä na rodinný obsah. Vďaka obsahu od štúdia 20th Century Fox a ďalších štúdií, ktoré Disney vlastní, sa však diváci môžu tešiť aj na serióznejšie, dospelejšie filmy a seriály. Na čo sa teda môžeš v marci tešiť?

Odporúčané
7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 27. februára 2023, 15:30

The Mandalorian – 1. marca 

Už prvého marca odvysiela Disney začiatok tretej série Mandaloriana. Grogu a Mando budú od začiatku časti spolu po tom, čo Grogu opustil tréning na rytiera Jedi s Lukeom Skywalkerom. 

Mando zoberie Grogua na všetky svoje dobrodružstvá a uvidíme aj jeho domovskú planétu Mandalore. Po viac ako dvojročnom čakaní sa diváci môžu tešiť na osem epizód plných akcie, ale aj dramatických momentov. 

Abbott Elementary – 1. marca

Komédia z pracovného prostredia sleduje skupinu oddaných a zapálených učiteľov, ako zdolávajú nástrahy školského systému vo Filadelfii. Bohužiaľ, nemajú veľkú oporu vo svojej riaditeľke, ktorá je občas viac na škodu než na úžitok.

Diváci sa môžu tešiť na vtipné príhody a situácie zo školy prameniace z neskúsenosti hlavnej postavy – novej učiteľky, ktorá nie je pripravená na otrasné pracovné podmienky. Na Disney+ budú od 1. 3. k dispozícii všetky epizódy prvých dvoch sérií. 

Duchovia Inisherinu – 22. marca 

Dráma režiséra a scenáristu Martina McDonagha (V Bruggách, Tri billboardy kúsok za Ebbingom) má 9 nominácií na Oscara. Ide o kvalitnú, skvelo nakrútené drámu, ktorá stojí na bravúrnych hereckých výkonoch na čele s Colinom Farrellom.

Odporúčané
Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? 9. apríla 2024, 16:30

Dej sa zameriava na dvojicu kamarátov žijúcich na pokojnom írskom ostrove počas írskej občianskej vojny v 20. rokoch 20. storočia. Jeden z nich sa zo dňa na deň rozhodne, že sa už nechce kamarátiť s tým druhým. Film následne zobrazuje, ako sa vyvíja ich vzťah a ako to ovplyvňuje ľudí na ostrove.

Boston Strangler – 17. marca

Bostonský škrtič je kriminálny thriller o priekopníckych reportérkach, ktoré v 60. rokoch 20. storočia zverejnili príbeh o známych vraždách bostonského škrtiča. Film sleduje Lorettu McLaughlinovú (Keira Knightley), reportérku novín Record-American, ktorá ako prvá odhalila prepojenie vrážd bostonského škrtiča.

Zatiaľ čo si záhadný vrah žiada ďalšie a ďalšie obete, Loretta pokračuje vo vyšetrovaní spolu s kolegyňou a dôverníčkou Jean Coleovou (Carrie Coon). Dvojica sa však ocitá v ťažkostiach pre prevládajúci sexizmus vtedajšej doby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia