Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
25. februára 2023, 8:55
Čas čítania 0:59

VIDEO: Umelé pery ti umožnia bozkávať sa s partnerom na diaľku cez telefón. Imitujú skutočnú teplotu, tlak aj pohyb

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
VIDEO: Umelé pery ti umožnia bozkávať sa s partnerom na diaľku cez telefón. Imitujú skutočnú teplotu, tlak aj pohyb
Zdroj: Taobao

V potrebnej aplikácii existuje aj možnosť nahrať svoj bozk pre kohokoľvek, kto si ho chce vyskúšať.

Čínsky vynález umožňuje poslať cez telefón pusu vzdialenému partnerovi, píše CNN. Ide o umelé pery, ktoré sú teplé a disponujú pohyblivým silikónom. Toto zariadenie má podľa opisu „umožniť párom na diaľku podeliť sa o skutočnú fyzickú intimitu“.

V čínskej komunite to však spôsobuje nielen pozitívne, ale aj negatívne ohlasy. Zariadenie je vybavené tlakovými senzormi a ovládačmi. Niektorí tvrdia, že dokáže napodobniť skutočný bozk tým, že replikuje tlak, pohyb a teplotu pier používateľa.

Anketa:
Vyskúšal/-a by si umelé pery?
Áno, prečo nie? Kde ich kúpim?
Nie, radšej si kúpim lístok na vlak a pôjdem za partnerom osobne.
Áno, prečo nie? Kde ich kúpim?
43 %
144 Hlasov
Nie, radšej si kúpim lístok na vlak a pôjdem za partnerom osobne.
57 %
193 Hlasov

Okrem iného dokáže prenášať zvuk, ktorý odosielateľ bozku vydáva. Zatiaľ čo niektorí používatelia si túto vychytávku pochvaľujú, iní v nej vidia vulgárnosť. Miešajú sa v nich aj obavy z toho, že sa k tomu môžu dostať deti.

Aby používateľ mohol odoslať bozk, musí si stiahnuť aplikáciu do svojho mobilu. Následne je potrebné pripojiť pery do nabíjacieho portu v mobile. Ak je toto splnené, pár sa môže vidieť cez videohovor a vymieňať si bozky.

Aplikácia ďalej umožňuje spojiť sa s cudzími ľuďmi cez funkciu „kissing square“. Ak obaja súhlasia, môžu požiadať o výmenu bozkov. Bežný používateľ môže svoj bozk nahrať do akejsi databázy aplikácie. Následkom toho si konkrétny bozk môže ktokoľvek stiahnuť a vyskúšať ho. Čosi podobné už svetlo sveta uzrelo. Konkrétne v roku 2016 v Malajzii. No vtedy šlo o silikónovú podložku citlivú na dotyk.

Domov
Zdieľať
Diskusia