Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
19. februára 2023, 8:56
Čas čítania 0:45

Pellegrini: Fico je politik minulosti. Nemyslím si, že môže Slovensku ponúknuť nádej a víziu pre 21. storočie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda strany Hlas-SD odpísal budúcnosť Roberta Fica a ich možnú spoluprácu.

Líder strany Hlas-SD Peter Pellegrini sa pokúsil ukončiť debaty o potenciálnej povolebnej spolupráci s Robertom Ficom. V rozhovore pre Nový Čas mierne skritizoval svojho bývalého straníckeho šéfa Roberta Fica a vylúčil, že by mohli spoločne vládnuť. Fica nazval váženým politikom, ktorý však podľa neho nemá už aktuálne Slovensku čo ponúknuť.

„Na druhej strane si však myslím, že Robert Fico, hoci je vážený politik, už je to politik minulosti. Nemyslím si, že Robert Fico ešte môže Slovensku ponúknuť nejakú nádej a víziu pre 21. storočie,“ vyjadril sa Pellegrini pre Nový Čas.

Jedným dychom pritom dodal, že si vládnu spoluprácu s Robertom Ficom nevie vôbec predstaviť. „Ja si to neviem predstaviť, a to by ani nefungovalo. Na Slovensku musí fungovať kľud a mala by vzniknúť vláda, ktorá pomôže upokojiť spoločnosť. Myslím si, že tá jazva z minulosti – ja taký nie som, ale on by možno nejakým spôsobom stále mal nejaký negatívny pocit z toho, že som odišiel, a mohlo by sa to prejaviť potom aj v nejakej vzájomnej spolupráci. Takže sedieť takto ako s vami na rokovaní vlády spolu s ním, on so mnou alebo ja s ním, ja si to neviem predstaviť,“ dodal.

Anketa:
Myslíš si, že by Peter Pellegrini vedel po voľbách spolupracovať vo vláde spolu s Robertom Ficom?
Áno.
Nie.
Áno.
68 %
527 Hlasov
Nie.
32 %
252 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia