Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
16. februára 2023, 10:10
Čas čítania 0:31

Bývalá slovenská superstaristka vyhrala súdny spor s exmanažérmi. Pre peniaze sa súdili 10 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Speváčka uviedla, že k záväzku voči manažérom pristupovala zodpovedne. Rozdielne názory o výške odmeny však musel riešiť súd.

Exsuperstaristka Dominika Jurena Stará vyhrala po desiatich rokoch súdny spor s bývalými manažérmi. Speváčka sa s nimi súdila o vyplatenie odmeny v hodnote viac ako 10 000 eur, informuje portál Aktuality.sk.

Bývalá súťažiaca populárnej speváckej šou síce nárok manažérov na odmenu uznávala, nevedela sa však dohodnúť na výške sumy, ktorú im mala vyplatiť.

„Sme veľmi radi, že sa po toľkých rokoch podarilo dosiahnuť rozhodnutie v prospech Dominiky a súd potvrdil náš názor, že speváčkiným exmanažérom nárok na zaplatenie odmeny doteraz nevznikol,“ uviedol pre Aktuality.sk partner advokátskej kancelárie, ktorá ju zastupovala.

Rozdielne názory musel riešiť až súd

Speváčka doplnila, že k tomuto záväzku pristupovala zodpovedne, rozdielne názory však nakoniec musel riešiť až súd.

Dominiku Jurenu Starú si môžu diváci pamätať z prvej česko-slovenskej Superstar, kde sa umiestnila v celkovom hodnotení na treťom mieste.

Speváčka Dominika Jurena Stará.
Speváčka Dominika Jurena Stará. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia