Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
16. februára 2023 o 7:26
Čas čítania 0:30

VIDEO: Na mol opitého 70-ročného exposlanca v Šali zablokoval odvážny vodič. Zdržal ho až do príchodu policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič Martin neváhal a vyskočil z auta, aby zabránil potenciálnej dopravnej nehode.

Nitrianski policajti boli v stredu 15. februára privolaní ku kurióznemu prípadu v Šali, pri ktorom odvážny vodič zablokoval bývalého poslanca  mestského zastupiteľstva. Exposlancovi Štefanovi B. v krvi namerali takmer 3 promile, informuje portál noviny.sk.

Martin sa rozhodol vziať zodpovednosť do vlastných rúk po tom, čo zbadal podozrivo sa pohybujúce luxusné vozidlo. Vodič automobilu ohrozoval dopravnú premávku a takmer nabúral do autobusu na zastávke.

Zodpovedný šofér Martin neváhal a pri najbližšej príležitosti zablokoval luxusný automobil. Pre noviny.sk uviedol, že z vodiča cítil po zastavení alkohol. Z celého incidentu vznikol aj kamerový záznam.

„70-ročný vodič nafúkal 2,81 promile alkoholu v krvi,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Bývalý poslanec sa momentálne nachádza v policajnej cele. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie a nezodpovedný šofér by sa mal už čoskoro dostaviť pred súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia