Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
15. februára 2023 o 13:44
Čas čítania 1:00

Ďalší Slovák mieri do európskej ligy majstrov zmiešaných bojových umení. Piráta Krištofiča doplní obľúbený knokautér

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Ďalší Slovák mieri do európskej ligy majstrov zmiešaných bojových umení. Piráta Krištofiča doplní obľúbený knokautér
Zdroj: Oktagon MMA

V pyramíde Tipsport Gamechanger uvidíme aj Rada Úškrta.

Po tom, ako Nemec Christian Eckerlin vypadol zo šestnástky zápasníkov, ktorí sa predstavia vo výnimočnom projekte Oktagonu s názvom Tipsport Gamechanger, mohli fanúšikovia zmiešaných bojových umení hlasovať za jeho náhradníka. 

Vyberali si medzi Čechmi Matúšom Juráčkom a Andrejom Kalašnikom, Grékom Ioannisom Palaiologosom a Slovákom Radovanom Úškrtom. Práve posledný menovaný získal najviac hlasov a je teda posledným finalistom. V očakávanom projekte sa predstaví už 4. marca v Ostrave.

Jeho protivníkom bude Holanďan Melvin van Suijdam. Úškrt mal pritom pôvodne nastúpiť proti Grékovi Ioannisovi Palailogosovi v rámci rezervného zápasu. „Uprednostnili ma, pretože vedia, že mám atraktívny štýl a že do zápasu pôjdem s cieľom sa pobiť. Pre diváka to bude pekný zápas,“ skonštatoval pre Kaocko.cz slovenský zápasník.

Úškrt patrí na domácej scéne medzi najobľúbenejších bojovníkov pre skvelé zápasy a parádne ukončenia. V minulom roku knokautoval Denisa Kurdinova a Oleho Magnora. Fanúšikova si ho však pamätajú najmä z reality šou Oktagon Výzva. V štvrtej sérii sa prebojoval až do finále, kde však napokon prehral so Samuelom „Pirátom“ Krištofičom.

Práve Pirát, ktorý sa po novom pochválil ziskom fialového pásu v brazílskom džiu-džicu, sa ako druhý Slovák predstaví aj v projekte Tipsport Gamechanger. V Ostrave ho preverí nebezpečný Francúz Alex Lohoré.

Ak by sa však neskôr Pirát s Úškrtom znova stretli zoči-voči v klietke, išlo by o odvetu, aká by na Slovensku nemala obdoby. Všetci šestnásti zápasníci v rámci pyramídy, zložení z európskej MMA elity, budú bojovať vo velterovej váhe, teda do 77 kilogramov, a víťaz vyhrá až 300-tisíc eur. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia