Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
10. februára 2023 o 9:21
Čas čítania 0:45

Policajti sa opäť chvália, že namerali šoféra Mercedesu na rovnakom úseku diaľnice za Bratislavou. Niektorým Slovákom sa to nepáči

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na rovnakom úseku diaľnice len tento týždeň namerali šoféra luxusného Mercedesu G.

Polícia Bratislavského kraja dnes na Facebooku upozornila na nezodpovedného 52-ročného vodiča. Ten jazdil na diaľnici R7 smerom do Dunajskej Stredy rýchlosťou 146 km/h.

V danom úseku mohol pritom ísť maximálne rýchlosťou 80 km/h, pretože je na tomto mieste diaľnice obmedzená rýchlosť. Prípad policajti vyriešili blokovou pokutou.

Našli policajti slabé miesto?

Zdá sa pritom, že polícia na diaľnici smerom do Dunajskej Stredy našla miesto, kde je pravdepodobnosť, že vodiči porušia najvyššiu povolenú rýchlosť, očividne oveľa vyššia ako zvyčajne. 

Nezodpovedným vodičom z rovnakého úseku sa v statuse policajti chválili už vo štvrtok, keď rýchlosť v tomto mieste prekročil vodič luxusného Mercedesu G. Zhodou náhod sa ho hliadke podarilo namerať v identickej rýchlosti 146 km/h. 

Opakované meranie v rovnakom úseku si už všimli aj Slováci v komentároch pod príspevkom, ktorým sa takýto krok nepozdáva. 

„Neviem síce, či sú tam časté kolízie alebo dopravné nehody, lebo raz niekto povedal, že budú tam, kde to je najviac rizikové. Zdá sa mi, že niekedy veľmi dobre vedia naši ochrancovia, čo robia, kde, kedy a ako,“ napísal jeden z komentujúcich. Iný sa zase zamýšľal nad tým, prečo je na novej diaľnici obmedzená rýchlosť na 80 km/h.

Domov
Zdieľať
Diskusia