Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. februára 2023 o 7:45
Čas čítania 0:22

Vodič sa na drahom Mercedese G rútil rýchlosťou takmer 150 km/h v úseku, kde je iba 80. Za Bratislavou neušiel policajnému radaru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti udelili 32-ročnému vodičovi blokovú pokutu.

Policajti namerali na úseku diaľnice v smere do Dunajskej Stredy vodiča na luxusnom Mercedese G. Povolenú rýchlosť prekročil o takmer 80 km/h, pretože po diaľnici jazdil rýchlosťou až 146 kilometrov za hodinu, informuje polícia.

„Jednou z pomôcok pri výkone služby bol radar. Svoju mušku upriamili na vozidlá, ktoré jazdili po diaľnici R7 smer Dunajská Streda,“ opisujú bratislavskí policajti v statuse na Facebooku.

V úseku, na ktorý sa policajti zamerali, bola maximálna povolená rýchlosť iba 80 km/h, no 32-ročný vodič dopravné značenie nerešpektoval. Policajti muža na Mercedese zastavili a na mieste mu uložili blokovú pokutu.

Domov
Zdieľať
Diskusia