Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Balaton Sound.
9. februára 2023 o 13:30
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Balaton Sound predstavil druhú vlnu interpretov. Hlavný stage ovládne Tiësto

Balaton Sound predstavil druhú vlnu interpretov. Hlavný stage ovládne Tiësto
Zdroj: Balaton Sound
HUDBA FESTIVALY
Uložiť Uložené

Chystáš sa toto leto na Balaton Sound?

Balaton Sound zverejnil ďalšie mená, ktoré sa pridajú k hviezdnemu line-upu. Jeden z najväčších open air festivalov v Európe už tento jún privíta medzinárodne uznávaných DJ-ov ako Carl Cox, Charlotte de Witte, Tiësto, Adam Beyer či ANNA. Podľa slov organizátorov sa tento rok môžeš tešiť na pestrejší line-up, širokú škálu žánrov elektronickej hudby a najlepšie mená na scéne. Párty na slnečnom pobreží Balatonu sa začne 28. júna a potrvá do 1. júla. 

S nákupom lístkov dlho neváhaj, ich cena sa bude od 23. februára zvyšovať. Štvordňovú vstupenku si momentálne môžeš kúpiť za 219 eur a trojdňový vstup ťa vyjde na 185 eur. Cena jednodňového lístka sa začína na 69 eurách. Všetky vstupenky na festival, kemping a potrebné doplnkové služby vybavíš na oficiálnom webe Balaton Sound. 

kúp si lístok
Balaton Sound každoročne hostí najväčie mená hudobnej scény. Minulý rok sa na hlavnom pódiu predstavil Martin Garrix.
Balaton Sound každoročne hostí najväčie mená hudobnej scény. Minulý rok sa na hlavnom pódiu predstavil Martin Garrix. Zdroj: Balaton Sound

Hlavný stage bude patriť Tiëstovi

DJ Tiësto patrí medzi najžiadanejších interpretov EDM hudby, o čom svedčí aj fakt, že je popredným menom na scéne už 30 rokov. Tiësto zaujme pozíciu headlinera, no okrem neho sa môžeš tešiť aj na holandské duo Blasterjaxx a deep house majstra Regard. Vlna nových mien tak doplní line-up hlavného pódia v zostave Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell a KSHMR.

Fanúšikovia undergroundovej elektronickej scény si môžu vychutnať nabitý program naprieč všetkými pódiami. Na B my Lake uvidíš legendárne umenie mixu nepasovaného kráľa elektronickej hudby Caral Coxa či Charlotte de Witte, ktorá je podľa DJ Mag jednotkou roka 2022. Predstavia sa aj iné hviezdy tohto žánru, ako napríklad Joseph Capriati, kyjevské DJ-ské duo Artbat, Adam Beyer, ktorý je v rebríčku DJ Mag Top 100 a brazílska tanečná veľmoc ANNA.

Nový stage Dreher Soundclash bude venovaný špeciálnym denným vystúpeniam, ktoré budú nasledovať po skončení setu umelcov na hlavnom pódiu. Fanúšikom tak chce sprostredkovať ešte intenzívnejší rave zážitok, na ktorom sa budú podieľať značky ako Claptonov Masquerade, Q-dance, Rave Culture a Next Level.

„Vlaňajším návratom sme uzavreli éru covidu a konečne sme si to spolu poriadne užili. Rok 2023 odštartuje novú éru Balaton Soundu s bohatým a rozmanitým hudobným programom, pódiami a dennými aktivitami. Sme radi, že naša reputácia naďalej rastie vďaka line-upu na rok 2023, ktorý obsahuje takmer 20 mien zo zoznamu 100 najlepších DJ-ov sveta,“ komentuje projektová manažérka Balaton Sound Anna Filutás.

poď na festival

Balaton Sound je jeden z najvyhľadávanejších európskych festivalov. Okrem hviezdnych vystupení a skvelej hudby si môžeš užiť exkluzívne reštaurácie, VIP servis vďaka Beach klubu, predstavenia rôznych pouličných divadiel, módne prehliadky a relaxačné aktivity.

balaton sound
Zdroj: Balaton Sound
Domov
Zdieľať
Diskusia