Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
26. januára 2023, 8:04
Čas čítania 0:32

Prestížny denník The New York Times básni o slovenskom hokejovom supertalente Nele Lopušanovej. Toto meno si zapamätajte, hovorí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Američania slovenskú hokejistku označili za 14-ročný hokejový fenomén.

Americký denník The New York Times si všimol obrovský úspech mladej slovenskej hokejistky Nely Lopušanovej. Prestížny denník Nelu označil za 14-ročný hokejový fenomén a jednu z najlepších mladých hokejistiek sveta.

The New York Times na svojich sociálnych sieťach zdieľal článok od spriateleného športového magazínu The Athletic, ktorý vyzdvihol Neline výkony na svetovom šampionáte žien do 18 rokov.

Nela sa na hokejových MS predstavila vôbec prvýkrát a svojimi výkonmi uchvátila hokejových fanúšikov aj expertov. Navyše sa stala najproduktívnejšou hráčkou celého šampionátu. Ľuďom v statuse The New York Times odkazuje, že meno Lopušanovej si treba zapamätať.

Americký denník v opise svojho príspevku Nelu označil za hokejový talent, ktorý sa na scéne zjavil znenazdajky a pobláznil verejnosť, keď na juniorských majstrovstvách pred pár týždňami Nela v zápase proti Švédkam zavesila parádny gól spoza bránky, ktorý je známy ako michigan.

Domov
Zdieľať
Diskusia