Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
23. januára 2023, 6:36
Čas čítania 0:57

Žena dostala k. o. vo fackovacej súťaži Dana Whitea. Podujatie vyvolalo vlnu kritiky

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na súboj reagoval aj Conor McGregor. Debutové fackovacie podujatie organizované šéfom UFC však schytalo vlnu kritiky.

Fackovacia liga šéfa UFC Dana Whitea s názvom Power Slap League (PSL) si opäť vyslúžila vlnu kritiky. Pri kontroverznej súťaži v Las Vegas sa tentokrát predstavili ženské bojovníčky v ľahkej váhe Sheena Bathory a Kortney Olson a už v prvom kole padol knokaut. Olson neustála silnú facku od Bathory, až ju „vyplo“, informuje The Sun.

Po tom, čo padla na zem, sa po rane skúsila postaviť, no neudržala rovnováhu a skotúľala sa zas dopredu. Musela okamžite dostať lekársku pomoc a boj bol prerušený, v dôsledku čoho zvíťazila Bathory. Záznam s Olsonovej k. o. sa rýchlo dostal na sociálne siete, kde sa stal virálom.

Na video na Twitteri reagoval dokonca aj jeden z najznámejších MMA zápasníkov Conor McGregor, ktorý sa zabával na tom, že Olson spadla podobne ako írsky futbalista Robbie Kean, ktorý bol známy tým, že pri oslave gólu robil salto vpred. Podujatie vo Vegas s názvom „Cesta k titulu“ bola jedným z prvých, ktoré nová liga šéfa UFC zažila a okamžite vyvolala viacero otázok a kritických reakcií.

19. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 5:13 Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6?

Nový kontroverzný šport kritizujú nielen predstavitelia tradičných bojových športov, ale aj mnohí neurológovia, ktorí tvrdia, že tieto súťaže môžu byť až životu nebezpečné. Kritika voči týmto súbojom sa kopí aj preto, že na rozdiel od iných bojových športov sa pri fackovaní jednotlivci aktívne nebránia. Jediné, čo môžu urobiť, je spevniť telo a očakávať ranu, ktorej sa nevyhnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia