Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
19. januára 2023, 8:14
Čas čítania 0:48

Rodičia v Košiciach sa boja o svoje deti. Podozrivý muž láka maloletých na cukríky, polícia ho zatiaľ nechytila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na správanie doteraz neidentifikovaného muža už upozornili aj učitelia.

V Košiciach sa pohybuje muž, ktorý prenasleduje deti, najmä žiakov nižších ročníkov základných škôl. V meste jeho správanie vzbudilo obavy, pretože maloletých láka k sebe do auta, informuje portál Správy RTVS.

Deti sa snaží nalákať na sladkosti a cukríky, alebo sa ich pýta, kde je pošta či úrad. Keď ho deti nasmerujú, začne sa tváriť zmätene a žiada ich, aby si sadli k nemu do auta a cestu mu ukázali. Niektorí maloletí o svojich nepríjemných skúsenostiach prehovorili. Práve vďaka tomu sa o tajomnom mužovi dozvedeli aj učitelia, ktorí následne varovali rodičov.

„Mám kamaráta z 5. C. Pýtal sa ho niečo také, ako že či s ním nechce ísť niekam nakupovať, že mu kúpi cukríky,“ uviedol jeden zo študentov pre RTVS.

Ľudia si túto osobu vraj všimli na viacerých sídliskách, ale aj v blízkych obciach. Zatiaľ nie je isté, či ide o toho istého človeka. 

Do prípadu sa už vložila aj polícia, muža zatiaľ nedolapili. „Po prijatí oznámenia na linku 158 boli okamžite na miesto vyslané policajné hliadky, ktoré prehľadali aj blízke okolie. Žiadne vozidlo či osoba podľa opisu neboli spozorované. Polícia okamžite prijala opatrenia v blízkosti školských zariadení, ku ktorým sa z taktického hľadiska vyjadrovať nebudeme,“ informovala RTVS hovorkyňa košickej polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia