Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2023, 18:31
Čas čítania 0:50
Adriana Královičová

PETA kritizuje Kim Kardashian, obáva sa, že hviezda má svoje psy zamknuté v garáži bez svetla a výbehu

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian dostala varovanie od PETA v súvislosti s videom, ktoré natočila na Tiktok. Organizácia sa obáva, že jej psy žijú v garáži.

Kim Kardashian zverejnila video na Tiktoku, ktorý má spoločne so svojou dcérou North West. Video zobrazovalo jej psy v garáži, kde mali priestor na spanie. To sa mnohým fanúšikom nepáčilo, reagovala taktiež organizácia za práva zvierat PETA.

Kardashian v krátkom videu natočila svojich dvoch domácich miláčikov, pomeranianov, Sushi a Sake. V garáži majú vytvorený ohradený priestor s kobercami, kreslami a dokonca im dopriala aj vianočný stromček. Napriek tomu, že priestor bol pre zvieratá dostatočne veľký, ľudia zastávali názor, že psy by mali byť v dome či behať po záhrade. Aj to vzhľadom na to, v akom luxusnom a obrovskom sídle americká hviezda žije. 

Fanúšička spravila screenshot Kiminho príbehu na Instagrame, ktorý následne uverejnila na svojom Twitteri.
Fanúšička spravila screenshot Kiminho príbehu na Instagrame, ktorý následne uverejnila na svojom Twitteri. Zdroj: Twitter (@needthedeets)

„​​Kim Kardashian hovorí, že je proti kožušinám a je taktiež vegánka. Pevne dúfam, že Kim nenechá svoje psy v garáži“, vyjadrila sa viceprezidentka PETA Lisa Lange pre portál Page Six. Ďalej hovorí, že psy sa potrebujú cítiť bezpečne, žiť v dome ako súčasť rodiny. „Sú to vysokospoločenské zvieratá,“ dodáva Lisa. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Aj keď Kim dostala veľa negatívnych reakcií, veľa ľudí sa na situáciu nepozerá až tak vážne. Nemyslia si, že by jej psy žili v zlých podmienkach. „Garáž Kim Kardashian je krajšia ako 75 percent ľudských príbytkov,“ uviedol jeden z používateľov Twitteru SizzleHybrid. 

Twitter Kim Kardashian
Zdroj: Twitter(@SizzleHybrid)

Kim Kardashian po vlne kritiky video vymazala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia