Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. januára 2023, 11:46
Čas čítania 0:28

Motorkár sa v Bratislave zrazil s policajným autom a okamžite pešo ušiel z miesta nehody. Prihlás sa sám, vyzývajú ho policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K zrážke došlo na križovatke ulíc Bosákova – Farského. Napriek vyšetrovaniu sa policajtom vodiča motorky vypátrať nepodarilo.

V Bratislave sa včera večer zrazil motocykel so služobným policajným autom, no vodič motorky z miesta nehody ušiel. K zrážke došlo na križovatke ulíc Bosákova – Farského v bratislavskej Petržalke, informuje polícia na Facebooku

Policajt, ktorý auto šoféroval, na mieste nehody podstúpil dychovú skúšku. Tá alkohol v krvi nepreukázala. Nehodu následne policajti zdokumentovali a vozidlo zaistili. Napriek vyšetrovaniu sa hliadke vodiča motorky, ktorý z miesta utiekol, vypátrať nepodarilo. 

„Touto cestou vyzývame vodiča motocykla zn. Ducati Monster, aby sa prihlásil na polícii. Zároveň žiadame tých občanov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o osobe vodiča motocykla zn. Ducati Monster, aby nás kontaktovali na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Bratislavský kraj,“ vyzýva na Facebooku polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia