Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
20. decembra 2022, 18:11
Čas čítania 0:33

Vodička pri Zvolene opitá nabúrala do zaparkovaného auta. Nafúkala extrémnu hodnotu alkoholu v krvi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V cele skončil aj 44-ročný muž, ktorý nafúkal 1,88 promile.

V policajných celách skončili dvaja vodiči, ktorých v týchto dňoch zvolenskí dopravní policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, informuje Polícia SR.

Mužovi vo veku 44 rokov zo Senohradu v okrese Krupina namerali 1,88 promile alkoholu a 31-ročnej vodičke z Dobrej Nivy v okrese Zvolen až 3,25 promile alkoholu.

Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, muža, ktorý na osobnom aute jazdil od Senohradu smerom na Veľký Krtíš, zastavila v sobotu krátko po 16.00 hodine policajná hliadka. „Pri kontrole bol vyzvaný na vykonanie dychovej skúšky, pri ktorej nafúkal 1,88 promile alkoholu,“ uviedla polícia.

V noci zo soboty na nedeľu do cely putovala aj mladá vodička osobného auta, ktorá na parkovisku v Dobrej Nive po polnoci nabúrala do zaparkovaného auta. „Pri dokumentovaní udalosti bola podrobená dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 3,06 a pri opakovanej dokonca 3,25 promile alkoholu,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia