Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2022, 6:39
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Jenna Ortega si vytvorila choreografiu k virálnemu tancu zo seriálu Wednesday úplne sama a len za dva dni

Jenna Ortega si vytvorila choreografiu k virálnemu tancu zo seriálu Wednesday úplne sama a len za dva dni
Zdroj: Netflix/Wednesday
OSOBNOSTI JENNA ORTEGA NETFLIX SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Talentovaná herečka priblížila u Jimmyho Fallona nakrúcanie virálneho tanca.

Dvadsaťročná herečka Jenna Ortega, ktorá nedávno zažiarila v populárnom, vysoko sledovanom seriáli Wednesday o rodinke Addamsovcov v réžii Tima Burtona, bola hosťkou v nočnej šou Jimmyho Fallona.

K známemu moderátorovi prišla s novým imidžom a okrem iného priblížila, ako vznikol jej tanec na plese, ktorý sa stal na internete okamžite virálny a začali ho napodobňovať stovky tínedžerov či celebrity po celom svete.

Herečka prezradila, že pred nakrúcaním tanca odmietla spoluprácu s choreografom a namiesto toho vytvorila choreografiu úplne sama len za dva dni. Vyzdvihla aj komunikáciu Burtona, ktorý jej v tomto smere plne dôveroval a vôbec sa neobával výsledku.


Ortega povedala, že tanec poriadne neprecvičovala, keďže v ten týždeň musela hrať na violončelo či cvičiť šerm. Následne sa na poslednú chvíľu inšpirovala všetkým, čo sa jej vraj dostalo pod ruku.

„Nie som tanečníčka. Nič z toho nerobím. Nemám v tejto oblasti žiadne skúsenosti... Dva dni som nespala. Pozerala som videá Siouxsie a Banshees, Denisa Lavanta v Beau Travail. Našla som archívne zábery gothických tínedžerov tancujúcich v kluboch v 80. rokoch, pozerala som vystúpenia Lene Lovich či Niny Hagen. A potom, v ten deň som si pomyslela: Dobre, uvidíme, čo sa stane,“ zaspomínala si mladá herečka.

Herečka ešte skôr priznala, že počas nakrúcania tanečnej scény mala covid-19. Vyslúžila si za to vlnu kritiky, keďže viacero divákov nevedelo pochopiť, ako mohla herečka pokračovať v nakrúcaní, keď sa zdravotne necítila dobre.
 

Domov
Zdieľať
Diskusia