Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
13. decembra 2022, 18:28
Čas čítania 0:26

VIDEO: Po Banskej Bystrici jazdil vianočný stromček na Ferrari za 1,7 milióna. Video má 200-tisíc pozretí

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Video má už takmer 200-tisíc pozretí.

Internetom sa šíri kuriózne video z banskobystrických ciest, na ktorom vodič luxusného kabrioletu Ferrari Monza vezie na mieste spolujazdca netradičný náklad – vianočný stromček, ktorý mu vytŕča z auta.

8. decembra 2022, 16:30 Čas čítania 4:31 Kde na Slovensku kúpiť vianočný stromček? Za 12,5 € vieš mať doma metrovú jedličku, ale môžeš si ho aj prenajať a byť ekologický Kde na Slovensku kúpiť vianočný stromček? Za 12,5 € vieš mať doma metrovú jedličku, ale môžeš si ho aj prenajať a byť ekologický

Video zdieľal známy instagramový profil Garáž Piko, ktorý pravidelne pridáva zábery z rôznych dopravných situácií či bizarné vozidlá zo slovenských a z českých ciest. Video má už takmer 200-tisíc pozretí.

Vodiča luxusného čierneho tátoša natočil jeden z účastníkov premávky na štvorprúdovke v Banskej Bystrici smerom do centra. Auto s lučeneckým EČV má hodnotu viac ako 1,7 milióna eur. Ľudia v komentároch sa zhodujú, že video pôsobí skôr ako scéna z komediálneho filmu. Veď posúď sám...

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa GARÁŽPIKO (@garazpiko)

Domov
Zdieľať
Diskusia