Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. decembra 2022, 18:00
Čas čítania 1:21
Jana Chovancová

Rytmus sa na FNC 3 pobije s ďalšou celebritou! Je to cesta k finále, ktorým to celé ukončím, hovorí raper

Rytmus sa na FNC 3 pobije s ďalšou celebritou! Je to cesta k finále, ktorým to celé ukončím, hovorí raper
Zdroj: se souhlasem Matúše Zeťáka
ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE RYTMUS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Očakávaný turnaj FNC 3 v Brne prinesie bitku dvoch raperov. Na Rytmusa čaká ďalšia výzva, ktorou bude hudobník Curtis z Maďarska.

Najúspešnejší slovenský raper Rytmus sa už čoskoro postaví do ringu Fight Night Challenge. Tentoraz bude jeho súperom zahraničná osobnosť, konkrétne z Maďarska, ktorou je raper Curtis. Raperi budú bojovať v boxe na očakávanom turnaji FNC 3 už 27. decembra v Zoner Bobyhall v Brne.

Odporúčané
Dominika Mirgová o zápase v FNC: Znova sa vo mne prebúdza diablica. Sústredím sa na kondíciu a rýchlosť (Rozhovor) Dominika Mirgová o zápase v FNC: Znova sa vo mne prebúdza diablica. Sústredím sa na kondíciu a rýchlosť (Rozhovor) 6. novembra 2022, 12:30

Attila Végh: Curtis chce okúsiť, ako chutí boj

Rytmus už skúsenosti s boxom má. V minulosti bojoval s raperom Marpom, so slovenskou hviezdou MMA Gáborom Borárosom a s raperom Molochom. Jeho štvrtý duel bude výnimočný v tom, že výsledok bude zaujímať nielen fanúšikov z Česka a zo Slovenska, ale aj tých z Maďarska.

Curtis je bývalý futbalista, ktorý hrával prvú ligu v Ujpésti. Neskôr sa bývalý útočník začal venovať rapu, v ktorom získava množstvo úspechov. V súčasnosti patrí k osobnostiam, ktoré maďarská verejnosť veľmi dobre pozná. Nedávno sa zúčastnil aj na televíznej šou Survivor, v ktorej sa dostal do finále. Boxu sa venuje od detstva.

„Zápas síce ešte nemal, no chcel si vyskúšať, ako sa bojuje s niekým, kto rovnako ako on nie je boxer a má silné meno,“ povedal o Curtisovi najlepší slovenský bojovník MMA Attila Végh.

rytmus curtis
Zdroj: Fight Night Challenge

Veľká výzva pre Rytmusa

Maďarského súpera zhodnotil aj samotný Rytmus. „Tento zápas beriem ako regulárnu verejnú výzvu a postup do nejakého finále, ktorým to celé ukončím. Odlišné bude to, že súper je v ťažkej váhe a je aj oveľa vyšší. Bude to nová skúsenosť. Sústredím sa na to, aby som bol na tom dobre fyzicky aj psychicky, pretože pre hobby boxera to nie je o ničom inom,“ odpovedal Rytmus na otázky pred svojím štvrtým zápasom.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Okrem Rytmusa a Curtisa sa na Fight Night Challenge v Brne predstaví aj raperka Aless, ktorá sa v pästnom súboji stretne so speváčkou Dominikou Mirgovou. V ďalšom súboji hviezd sa stretne raper Erik Tressor so svetoznámym hudobníkom Martinom Valihorom. Na turnaji sa okrem iných predstaví aj známy bojovník MMA Michal Martínek proti českej legende stand-upu Tomášovi Hronovi.

Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. Refresher na akcii nebude chýbať. Príď si aj ty vychutnať jedinečnú boxerskú šou 27. decembra 2022 do Zoner Bobyhall v Brne.

Domov
Zdieľať
Diskusia