Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. novembra 2022, 20:07
Čas čítania 0:24

Ústavný súd zamietol sťažnosť Roberta Fica na nezákonnosť nahrávok z poľovníckej chaty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nahrávky obsahujú záznamy, v ktorých sa spomínajú mnohé podvody Roberta Fica či Kaliňáka.

Ústavný súd zamietol sťažnosť Roberta Fica, v ktorej napáda videá z poľovníckej chaty. Všimol si to Denník N. O zamietnutí sťažnosti rozhodol senát predsedu Petra Straku a sudcov Roberta Šorla a Martina Vernarského.

Nahrávky vznikli po tom, čo Okresný súd v Nitre prikázal vyhotoviť obrazové, zvukové či obrazovo-zvukové záznamy z miestnej poľovníckej chaty. Zábery boli zverejnené v októbri 2021 a Robert Fico sa v nich zaujíma o svedka mnohých káuz Ľudovíta Makóa.

25. októbra 2021, 18:54 Čas čítania 1:12 Prvé videá z chaty: Fico sa zaujíma o Makóa, Kaliňák spomína daňové podvody Prvé videá z chaty: Fico sa zaujíma o Makóa, Kaliňák spomína daňové podvody

Poslanec Fico tieto videá od začiatku označuje za „súčasť špinavej práce Lipšica“, čím naráža na súčasného špeciálneho prokurátora, a žiada, aby boli odstránené. Podľa generálneho prokurátora Maroša Žilinku sú nahrávky nezákonný dôkaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia