Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2021, 18:54
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Prvé videá z chaty: Fico sa zaujíma o Makóa, Kaliňák spomína daňové podvody

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE KAUZA OČISTEC ROBERT FICO ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Portál Aktuality zverejnil prvé videá, na ktorých sa rozprávajú Fico, Kaliňák, Bödör starší a Gašpar mladší.

Robert Fico sedí za stolom a syn bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara mu rozpráva o tom, ako sa korunný svedok mnohých káuz a zároveň spolupracujúci obvinený Ľudovít Makó správal na výsluchu. Šéf Smeru sa pýta na detaily a popritom si pochutnáva na občerstvení zo stola, na ktorého kraji sú položené pollitrovky kokakoly. Takto sa začína Gorila 2.0, ktorá sa tentoraz týka kauzy Očistec. 

Portál Aktuality.sk má k dispozícii kamerový záznam zachytávajúci rozhovory Roberta Fica, Roberta Kaliňáka, advokáta Mareka Paru, syna Tibora Gašpara a Miroslava Bödöra. Stretávali sa na chate počas niekoľkých dní.

Vyhotovené obrazovo-zvukové záznamy (a ich doslovné prepisy) podľa Úradu špeciálnej prokuratúry potvrdzujú „snahy viacerých osôb z prostredia politiky, podnikania a advokácie ovplyvňovať trestné stíhania najzávažnejších trestných káuz“.

Záber zo skrytej kamery v poľovníckej chate.
Záber zo skrytej kamery v poľovníckej chate. Zdroj: Aktuality.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia