Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Eduard Starkbauer
24. novembra 2022, 11:08
Čas čítania 0:29

Premiér Heger vytrolloval Viktora Orbána. Okolo krku mu obmotal slovenský šál, aby vedel, aké dnes máme hranice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Fotografiu uverejnil na svojom Facebooku.

Slovenský premiér Eduard Heger sa pri príležitosti stretnutia premiérov V4 v Košiciach stretol so svojím maďarským náprotivkom Viktorom Orbánom. Pripomenul mu jeho nedávnu kontroverziu, keď si na futbalový zápas obliekol šál s mapou Uhorska spred Trianonskej zmluvy.

Fotografiu v objatí a zahalení v jednom slovenskom šále publikoval nominant OĽaNO na Facebooku. „Všimol som si, že Viktor Orbán má starý šál, preto som mu dnes daroval nový,“ napísal.

22. novembra 2022, 9:14 Čas čítania 0:29 Vysmiaty maďarský premiér Orbán provokuje Slovákov. Obliekol si šál s kontroverzným symbolom Vysmiaty maďarský premiér Orbán provokuje Slovákov. Obliekol si šál s kontroverzným symbolom

Maďarský premiér Viktor Orbán zverejnil svoje video so šálom, na ktorom je slovenské územie súčasťou Veľkého Uhorska, len pred troma dňami. Na zábery upozornil štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Andrej Stančík. Gesto zo strany maďarského premiéra je podľa Andreja Stančíka z OĽaNO extrémne necitlivé, obzvlášť vzhľadom na vojnu na Ukrajine, kde si Rusko odtrhlo časť územia.

Domov
Zdieľať
Diskusia