Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
28. októbra 2022 o 21:27
Čas čítania 0:27

Dušičky: Hasiči pred rokom zasahovali pri 15 požiaroch. Upozorňujú, na čo si máš dávať cez víkend pozor

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Plné cintoríny ľudí zvyšujú riziko možných požiarov.

Hasičský a záchranný zbor apeluje na zodpovednosť občanov, ktorí budú počas Sviatku všetkých svätých hromadne navštevovať cintoríny. Informujú, že za minulý rok museli hasiči zasahovať pri 15 požiaroch, ktoré vznikli pri zapaľovaní sviečok na hroboch.

1. novembra 2020 o 9:30 Čas čítania 7:55 Pochovávanie malého dieťaťa je asi najťažším pohrebným obradom, tvrdí riaditeľ pohrebníctva v Bratislave (Rozhovor) Pochovávanie malého dieťaťa je asi najťažším pohrebným obradom, tvrdí riaditeľ pohrebníctva v Bratislave (Rozhovor)

Občanov žiadajú, aby horiace zápalky nehádzali na zem a pri zapaľovaní dbali na to, aby im nevzbĺklo oblečenie. Ďalej je potrebné plastové kahance ukladať aspoň v miernej vzdialenosti od seba, aby sa navzájom nezapálili.

Anketa:
Pôjdeš cez víkend na cintorín?
Áno.
Nie.
Áno.
40 %
Nie.
60 %

Pozor treba dávať aj na zapálené sviečky mimo kahancov, od ktorých sa môžu chytiť horľavé predmety ako kytice, vence, ikebany, stuhy a podobne. V neposlednom rade treba dbať aj na pohyb detí, ktoré sa počas sviatkov ľahko dostanú k zápalkám a môžu nechtiac spôsobiť požiar.

Hasiči
Zdroj: facebook.com/prezidiumhazz
Domov
Zdieľať
Diskusia