Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti FUTURINO.
26. októbra 2022, 16:05
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Kvalitné lyžiarske oblečenie od značky 4F, ktorej ambasádorom je Robert Lewandowski

MÓDA LYŽOVANIE ŠPORT ZIMNÉ ŠPORTY
Uložiť Uložené

Lyžiarske oblečenie má pre váš komfort pri lyžovaní veľký význam. Vyberte si preto vhodný lyžiarsky odev a užite si lyžovačku naplno.

Zima spoločne so školskými lyžiarskymi kurzmi sa blíži. Je načase poobzerať sa po kvalitnom lyžiarskom oblečení a vybavení od značky 4F, ktorej ambasádorom je legendárny futbalista Robert Lewandowski, dvojnásobný výherca ocenenia Futbalista roka FIFA.

 

Lyžovanie je šport, hobby a relax zároveň a užívajú si ho tak deti, ako aj dospelí ľudia. Ide o obľúbený zimný šport najmä v horských krajinách, pri ktorom je potrebné dbať na kvalitu vybavenia, ako aj oblečenia. Kvalitné lyžiarske oblečenie od značky 4F, ktorej ambasádorom je Robert Lewandowski, vám na nadchádzajúcu lyžiarsku sezónu predstavujú novú kolekciu. Okrem ochrany pred živlami zimnej sezóny vás zároveň ochránia pred nebezpečnými slnečnými lúčmi či nehodami, ktoré môžu pri zábave vzniknúť, a to všetko s kvalitnými materiálmi pri zachovaní toho najmodernejšieho štýlu

4fstore.sk , zima, lyžovanie
Zdroj: 4fstore.sk

Pri lyžovaní dbajte najmä na kvalitu

Vzhľadom na možné riziká spojené s lyžovaním je dôležité prihliadnuť na kvalitu, a to najmä toho najnutnejšieho vybavenia. Udržiavanie telesného tepla je hlavnou z priorít. Najväčší únik tepla je práve cez temeno hlavy, nos, uši, pery, ruky a chodidlá. Zakúpením kvalitného lyžiarskeho oblečenia zaručujete čo najväčší pôžitok z tohto úchvatného športu.

Čím dlhšie ste v teple, tým dlhšie sa zabávate lyžovaním

Medzi najdôležitejšie časti lyžiarskeho oblečenia patria kvalitné lyžiarske nohavicebunda, ktoré sú schopné zabezpečiť vám čo najdlhší komfort počas lyžovania a predĺžiť tak lyžiarsky zážitok, nezáležiac na tom, v akých poveternostných podmienkach sa nachádzate. Počasie v horách býva zradné a výber nohavíc aj bundy musí byť dobre premyslený. Ak poznáte svoje telo, oblasť, v ktorej lyžujete, ako aj časť lyžiarskej sezóny, keď zvyknete lyžovať, a podmienky počas nej, budete si môcť zvoliť ten najvyhovujúcejší lyžiarsky odev, napríklad tu.

4fstore.sk , zima, lyžovanie
Zdroj: 4fstore.sk

Zimné čiapky z akrylovej tkaniny sú efektívnou bariérou proti chladnému počasiu a vďaka svojej odolnosti vydržia dlhý čas. Dvojitá vrstva zaručuje ešte vyššiu ochranu voči úniku telesného tepla, zatiaľ čo kukly z polyamidu zaručujú tú najvyššiu možnú ochranu proti silnému zimnému vetru či sneženiu, ktoré sa môžu objaviť kedykoľvek.

Odporúčané
Toto je 5 tipov, ako sa namotivovať na beh. Urob to a vybehneš ešte dnes Toto je 5 tipov, ako sa namotivovať na beh. Urob to a vybehneš ešte dnes 25. apríla 2024, 19:00

Na udržanie telesného tepla v oblasti rúk sú najvhodnejšie rukavice z materiálu Thinsulate ™, ktoré efektívne udržiavajú teplo v ich vnútri. Na udržanie tepla v oblasti nôh sú funkčné, dlhé a hrubé ponožky nesmierne dôležité. Ide najmä o prsty na nohách, kde dochádza k najvyššiemu úniku tepla a kde sa mráz dostáva najľahšie. Ponožky vyrobené zo zmesi polyamidu, polyesteru a elastanu zaručujú priľnavosť k chodidlám, prstom, pätám, členkom a lýtkam, poskytujú zároveň útočisko pred chladom a medzitým umožňujú nohám dýchať.

Lyžiarske oblečenie má pre váš komfort pri lyžovaní veľký význam. Vyberte si preto vhodný lyžiarsky odev a užite si lyžovačku naplno.

Domov
Zdieľať
Diskusia