Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
24. októbra 2022, 10:08
Čas čítania 0:27

V Ivanke pri Nitre došlo v noci k výbuchu. Lupič pomocou výbušniny vykradol bankomat

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Explózia odtrhla dvere do obchodu a porozbíjala okná.

V Ivanke pri Nitre došlo v noci k výbuchu. Doposiaľ neznámy páchateľ totiž pomocou výbušniny vykradol bankomat umiestnený vedľa vchodu do predajne Coop Jednota. Explózia odtrhla aj dvere do obchodu a rozbila niektoré okná. Polícia o tom informuje na Facebooku.

„Dnes v nočných hodinách došlo v Ivanke pri Nitre k výbuchu bankomatu, ktorý bol umiestnený v predajni. Neznámy páchateľ s pomocou výbušniny bankomat otvoril a pravdepodobne si odniesol kazety s finančnou hotovosťou,“ píše polícia.

Identita lupiča, ako aj to, aký finančný obnos odcudzil, zatiaľ nie je známa. Momentálne sa vykonávajú všetky potrebné procesné úkony. „Na mieste je policajný pyrotechnik a špecialisti z Kriminalisticko-expertízneho ústavu z Bratislavy. Vec vyšetruje nitrianska kriminálna polícia,“ dodali muži zákona na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia