Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Fortuna.
19. októbra 2022 o 11:10
Čas čítania 2:37
Sponzorovaný obsah

Sledujte vo Fortune športy naživo, alebo skúste šťastie v obľúbenej hre

ŠPORT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Stávková kancelária Fortuna vysiela športy naživo na svojej TV Fortuna, kde môžete sledovať tisícky priamych prenosov ročne.

Vedeli ste, že sledovať športové zápasy môžete zadarmo na Fortuna TV, okrem toho tipovať na víťaza zápasu, ktorý sledujete, a k tomu skúsiť šťastie v online kasíne? Ak ste to nevedeli, tak práve vám je určený tento článok.

Sledujte vo Fortune športy naživo

Stávková kancelária Fortuna vysiela športy naživo na svojej TV Fortuna, kde môžete sledovať tisícky priamych prenosov ročne. Sledovanie livestreamu je dostupné na PC, tablete alebo v mobile cez webový prehliadač, ale najjednoduchšie je pozerať športy cez mobilnú aplikáciu Fortuny kdekoľvek a kedykoľvek.

Aké športy vysiela TV Fortuna live?

Na TV Fortuna môžete sledovať priame prenosy z rôznych športov, ako napríklad futbal, hokej, tenis, bojové športy, loptové súťaže a mnohé ďalšie. Stávková kancelária je oficiálnym sponzorom 1. slovenskej futbalovej ligy, a tak internetová TV vysiela všetky zápasy z každého kola Fortuna ligy live. Na svoje si prídu fanúšikovia zahraničných líg, pretože na Fortuna TV môžete sledovať live prenosy zo súťaží Seria A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 a iné.

Fortuna
Zdroj: Fortuna

Taktiež hokej si našiel svoje miesto na Fortune a sledovať môžete zápasy NHL, KHL (momentálne nedostupné), alebo majstrovstvá sveta v hokeji.

Ak ste fanúšikmi MMA športov, určite vás potešia live súboje číslovaných turnajov UFC alebo UFC Fight Night. V najlepšej MMA organizácii na svete zápasia aj slovenskí fighteri Ľudovít Klein a Martin Buday.

Aké ostatné športy môžeme sledovať na Fortune naživo:

  • tenisové grandslamy, WTA a ATP turnaje,
  •  zápasy NBA a európskych basketbalových líg,
  • volejbalové a hádzanárske zápasy
  • a mnohé ďalšie.

Ako sledovať na Fortune športy naživo?

Sledovať na Fortune športy naživo môžu len registrovaní hráči. Registrácia je veľmi jednoduchá a rýchla, takže vám nezaberie viac než 5 minút času. Ďalšie podmienky na sledovanie športových prenosov sú uzavretá aspoň jedna stávka za posledných 7 dní a mať na svojom hracom účte kladný zostatok. 

Športové live prenosy na Fortuna TV nájdete po prihlásení v sekcii Stávky live!

Vyskúšajte šťastie v hre vo Fortuna kasíne

Určite ste zaregistrovali, že Fortuna sa nevenuje len športovému tipovaniu, ale prevádzkuje jedno z najlepších online kasín na Slovensku. Práve vo Fortuna kasíne máte možnosť vyskúšať šťastie v obľúbenej hre.

Zahrať si obľúbenú hru a skúsiť šťastie v online kasíne môžete dnes zadarmo a k tomu vyhrať skutočné peniaze! Verte, že je to možné, pretože ak sa teraz zaregistrujete, dostanete zadarmo Fortuna free spiny v celkovom počte až 333 otočení. Práve free spiny sú najobľúbenejším hráčskym bonusom a môžete s nimi získať naozaj fantastické výhry.

Ak máte radi zábavu a vzrušenie z hry, mali by ste ponúkaný bonus od Fortuna kasína využiť čo najskôr. Free spiny v počte 333 dostanete za celkový vklad 30 €, ale celková hodnota bonusu je 33,30 €. Následne stačí výhru z bonusu päťkrát pretočiť a všetky získané peniaze sú ihneď vaše.

Ako získať 333 Fortuna free spinov?

Aby ste mohli získať Fortuna free spiny, je potrebné sa vo Fortune zaregistrovať. Registrácia je rýchla, jednoduchá a zvládnete ju hravo.

1. Po úspešnej registrácii sa prihláste do účtu a urobte prvý vklad minimálne za 10 €. Automaticky získavate 111 free spinov, ktoré pretočíte na hre Frutomatic.
2. Pri druhom vklade na hráčsky účet v minimálnej hodnote 10 € aktivujete 111 zatočení zadarmo na všetky hry od Apolla, a ak urobíte tretí vklad, takisto za 10 €, dostanete posledných 111 free spinov na hry Apollo.

Získané spiny je potrebné odohrať do siedmich dní. Vaše výhry po splnení pretočenia môžete previesť na bankový účet, alebo ich použijete na ďalšiu stávku vo svojej obľúbenej hre v online kasíne.

Všetky hry vo Fortune si môžete zadarmo vyskúšať v demo verzii.

S aplikáciou Fortuna šport a kasíno v mobile

S aplikáciou od Fortuny budete mať športové priame prenosy a kasíno v mobile, kedykoľvek a kdekoľvek máte internetové pripojenie. Okrem tipovania môžete sledovať virtuálne hry, inšpirovať sa pri stávkovaní analýzami, sledovať promo akcie a spravovať svoj hráčsky účet.

Registráciu je možné urobiť aj cez vaše mobilné zariadenie, vložiť a vybrať peniaze mobilom a takisto pretočiť free spiny na hre v online kasíne cez mobil. Mobilná aplikácia plnohodnotne nahradí váš počítač alebo tablet.

Domov
Zdieľať
Diskusia