Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution.
19. októbra 2022, 10:15
Čas čítania 2:43
Sponzorovaný obsah

Ochranné sklá a puzdrá PanzerGlass na iPhone 14: Lepšie ako kedykoľvek predtým

TECH APPLE IPHONE SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

S príchodom nového iPhonu 14 prešli sklá a puzdrá PanzerGlass významnou premenou, ktorá ešte viac posilnila odolnosť a prináša viacero benefitov.

PanzerGlassTM je dánska spoločnosť, ktorá na trhu pôsobí už od roku 2013. Špecializuje sa na výrobu vysokoodolných ochranných skiel a puzdier, pričom primárne sa zameriava na smartfóny. V jej ponuke však nájdeš aj produkty určené na ochranu smart hodiniek, tabletov, cyklopočítačov či notebookov. S príchodom nového iPhonu 14 prešli sklá a puzdrá PanzerGlassTM významnou premenou, ktorá ešte viac posilnila odolnosť a prináša viacero benefitov.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™

Sklá s výnimočnou odolnosťou

Ochranné sklo PanzerGlassTM sa vyrába zo špeciálneho japonského skla Asahi, ktoré je temperované pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín. Tento patentovaný rokmi overený proces výroby zabezpečuje, že vo výsledku získava extrémne vysokú odolnosť. Zariadenie chráni pred silnými nárazmi, pádmi na zem, ale aj poškriabaním ostrými predmetmi.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™

Sklá PanzerGlassTM na iPhone 14 majú o 25 % vyššiu odolnosť ako modely určené na iPhone 13. Zvládnu až 3 000 poškriabaní oceľovou vlnou bez toho, aby bola narušená ich povrchová vrstva. Prešli tak značnou evolúciou a poskytujú nadštandardnú ochranu za každých okolností.

Nové rady pevnosti

Pri výbere ochranného skla PanzerGlassTM si môžeš zvoliť z 3 nových pevnostných radov – Gold, Platinum a Diamond strength. Tie sa líšia výrobným procesom, a teda aj výslednou odolnosťou.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™

Rad Gold je 1x temperovaný a leštený, Platinum prechádza dvojnásobnou temperáciou a leštením, v prípade Diamondu je tento proces opakovaný až 3-krát. Samozrejme, už aj sklá Gold poskytujú vynikajúcu ochranu pred rozbitím alebo poškriabaním displeja, Platinum sú zlatou strednou cestou a Diamond disponujú najvyššou možnou odolnosťou.

Na veľkosti záleží

Nové sklá PanzerGlassTM na iPhone 14 sa vyrábajú v 2 veľkostných verziách – Classic Fit a Ultra-Wide Fit. Prvý menovaný typ prekrýva takmer celú prednú časť zariadenia, druhý ju dokonale prekrýva až po okraje. Zabezpečuje tak lepšiu ochranu voči rozbitiu. Ultra-Wide Fit má v porovnaní s Classic Fit o 100 % pevnejšie okraje, je o 20 % ohybnejší a odolá pádom z o 150 % väčšej výšky.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™

Jednoduchá inštalácia, ktorú zvládneš aj sám

Lepenie ochranného skla na displej už nemusíš nechávať na odborníkov. V balení skiel PanzerGlassTM po novom nájdeš špeciálny rámik Easy Aligner. Vďaka nemu nalepíš sklo mimoriadne presne, rýchlo a jednoducho, aj keď v tomto smere nemáš veľa skúseností.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™


Výhodou je tiež to, že sklá PanzerGlassTM môžeš až 200-krát odlepiť a následne opätovne nalepiť bez toho, aby bola ovplyvnená ich funkčnosť.

Tieto výnimočné vlastnosti oceníš

Sklá PanzerGlassTM prispievajú nielen k ochrane tvojho telefónu, ale aj zdravia. Potiahnuté sú totiž špeciálnou antibakteriálnou vrstvou, ktorá je netoxická a dokáže preukázateľne eliminovať až 99 % baktérií či spór plesní.

K dispozícii je viacero špeciálnych radov ochranných skiel, ktoré prinášajú ďalšie praktické benefity:

  • Privacy sklá zabraňujú tomu, aby ľudia okolo teba sledovali informácie na tvojom displeji.
  • CamSlider sklá umožňujú jedným pohybom prsta zakryť prednú kameru.
  • Anti-blue light sklá filtrujú škodlivé modré svetlo z displeja.
  • Anti-reflective sklá eliminujú odrazy od slnka či lámp.
FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™

Ešte lepšia ochrana vďaka jedinečným puzdrám

PanzerGlassTM s príchodom iPhonu 14 výrazne vylepšil aj svoj rad ochranných puzdier.

Základom ponuky sú 3 verzie:

  • Clear case, ktorý odolá pádom z výšky 240 cm,
  • Hard case odolávajúci pádom z výšky 360 cm,
  • SilverBullet, ktorý zvládne pády z výšky až 480 cm.

Všetky ochranné puzdrá zvládnu 3 000 poškriabaní oceľovou vlnou bez toho, aby bola narušená ich povrchová vrstva. Navyše, po novom sú vyrobené zo 100 % recyklovaných materiálov. Presne sadnú na krivky zariadenia, nenarúšajú jeho štýlový dizajn či farebnosť a sú kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním.

Praktický tip: Pokiaľ nevyužívaš puzdro a chceš ochrániť objektívy svojho iPhonu 14 pred poškriabaním alebo rozbitím, skvelým riešením môže byť PicturePerfect ochranné sklo.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass™

100 % kompostovateľný obal

Špecialitou ponuky je 100 % kompostovateľný obal Biodegradable. Ten je na jednej strane mimoriadne šetrný k životnému prostrediu, avšak zároveň účinne chráni telefón pred nárazmi či škrabancami.

PanzerGlassTM dbá na ekológiu

Spoločnosť PanzerGlassTM prispieva k ochrane životného prostredia už len tým, že predlžuje životnosť zariadení. Navyše však využíva ekologické materiály, a to nielen na výrobu samotných produktov, ale aj balení. Tie pozostávajú z trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou.

Túžiš aj ty po maximálnej možnej ochrane pre tvoje zariadenie? Najnovšie produkty PanzerGlassTM si môžeš zakúpiť aj na Slovensku, v predajniach Telekom a ďalších mobilných operátorov alebo priamo v e-shope Telekomu. Nájdeš ich tiež v pobočkách a e-shope NAY, FixServis a mnohých iných elektropredajniach.

FixDistribution
Zdroj: PanzerGlass™
Domov
Zdieľať
Diskusia