Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:01

TOP 3 v utorok: Opitý vodič zomrel v cele, Rusko neodmieta stretnutie Putina s Bidenom a falošný astronaut vymámil od ženy 30 000

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 v utorok: Opitý vodič zomrel v cele, Rusko neodmieta stretnutie Putina s Bidenom a falošný astronaut vymámil od ženy 30 000
Zdroj: Refresher

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Opitý vodič s viac ako 3 promile zomrel v cele

Vodič, ktorého dopravní policajti zo Senice zadržali v obci Sekule pre jazdu pod vplyvom alkoholu ešte minulý týždeň, zomrel v cele policajného zaistenia. Podľa informácií Refresheru bol muž silný alkoholik a jeho stav sa mohol v cele postupne zhoršiť v dôsledku nedostatku alkoholu.

Viac sa dozvieš TU.

Ilustračná fotografia zo slovenskej väznice.
Ilustračná fotografia zo slovenskej väznice. Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Rusko by neodmietlo stretnutie Putina s Bidenom

Sergej Lavrov tvrdí, že Rusko by neodmietlo stretnutie ruského prezidenta Vladimira Putina s americkým prezidentom Joeom Bidenom na nadchádzajúcom summite krajín G20. Šéf ruskej diplomacie v rozhovore pre ruskú televíziu zároveň odmietol špekulácie o možnom použití jadrových zbraní a dodal, že Rusko by sa k nim uchýlilo len v tom prípade, keby čelilo svojmu bezprostrednému zániku.

Viac sa dozvieš TU.

Biden, Putin
Zdroj: TASR/AP

Falošný ruský astronaut vymámil od ženy 30 000 eur

Japonka naletela mužovi, ktorý ju presvedčil, že je ruský astronaut. Vraj potrebuje peniaze na návrat na Zem. Požadoval od nej, aby mu prispela na spiatočnú cestu, po ktorej sa s ňou ožení. Žena mu od 19. augusta do 5. septembra zaplatila približne 4,4 milióna jenov (asi 30 000 eur) v piatich splátkach.

Viac sa dozvieš TU.

Astronaut
Zdroj: Unsplash/Fernando Jorge

Instagramový post dňa: Paragraf 636

Generálny prokurátor Maroš Žilinka si v novom príspevku na Facebooku pochvaľuje stretnutie s exprezidentom Ivanom Gašparovičom. V statuse o stretnutí hovorí ako o obohacujúcom. Satirická stránka Zomri na stretnutie reagovala „memečkom“ s opisom „Keď si prídeš pokecať o paragrafe 636“, čím ironizovala Gašparovičovo známe mýlenie si pojmov počas jeho pôsobenia v prezidentskom úrade.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia