Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
11. októbra 2022, 10:16
Čas čítania 0:38

Opitý vodič s viac ako 3 promile zomrel v cele predbežného zadržania. Pre ťažkú „opicu“ k nemu niekoľkokrát volali lekárov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

V cele bol od štvrtka do nedele.

Vodič, ktorého dopravní policajti zo Senice zadržali v obci Sekule pre jazdu pod vplyvom alkoholu ešte minulý týždeň, zomrel v cele policajného zaistenia. Podľa informácií Refresheru bol muž silný alkoholik a jeho stav sa mohol v cele postupne zhoršiť v dôsledku nedostatku alkoholu.

„V nedeľu 9. októbra došlo v Senici k úmrtiu zadržanej osoby v jednej z ciel policajného zaistenia. Napriek zvýšenému monitorovaniu muža zo strany slúžiacich policajtov došlo v cele k náhlemu zhoršeniu jeho zdravotného stavu, a preto policajti opakovane privolali výjazd rýchlej zdravotnej pomoci,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Anketa:
Šoféroval si už niekedy opitý?
Áno.
Nie.
Áno.
18 %
735 Hlasov
Nie.
82 %
3364 Hlasov

Obhliadajúci lekár na mieste nariadil vykonať pitvu a polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Udalosť preveria aj pracovníci oddelenia kontroly. Vodiča zadržali už vo štvrtok 6. 10. popoludní, keď ich zaujal jeho neobvyklý štýl jazdy na aute Toyota Hilux. Pri kontrole namerali 43-ročnému mužovi v dychu 3,04 promile alkoholu. V zmysle zákona mu za takúto jazdu hrozil až ročný pobyt vo väzení a bol riešený v superrýchlom konaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia