Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
7. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:41

TOP 3 v piatok: Velma zo seriálu Scooby Doo je lesba, Bidenove amnestie a Dušan Dědeček prehovoril prvý raz pred kamerami

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 v piatok: Velma zo seriálu Scooby Doo je lesba, Bidenove amnestie a Dušan Dědeček prehovoril prvý raz pred kamerami
Zdroj: Refresher

Tieto novinky by ti nemali uniknúť.

Velma je v novom filme Scooby Doo lesba

Nový film zo sveta psieho vyšetrovateľa Scooby Dooa raz a navždy vyriešil záhadu sexuálnej orientácie Velmy Dinkleyovej. Známa svojím oranžovým rolákom, veľkými okuliarmi a vysokou inteligenciou, Velma bola už roky lesbickou ikonou – doteraz však otvorene nemala vzťah so ženou a ani do žiadnej nebola zaľúbená.

Snímka s názvom Trick or Treat Scooby-Doo! vyšla v utorok na viacerých streamovacích platformách a ide už o 34. film inšpirovaný päticou vyšetrovateľov s hipisáckou dodávkou. V ňom konečne Velma otvorene pomenuje, že sa zaľúbila do ženy. Viac si môžeš prečítať na tomto odkaze.


Joe Biden omilostil tisíce Američanov

Prezident USA Joe Biden informoval o omilostení tisícov ľudí, ktorých odsúdili za prechovávanie marihuany. „Nikto by nemal byť vo väzení len za užívanie alebo prechovávanie marihuany,“ vyhlásil Biden.

 
Jeho milosť sa však týka iba občanov odsúdených za prechovávanie drogy pre vlastnú potrebu a vzťahuje sa na rozsudky federálnych súdov. Prezident apeloval aj na guvernérov USA, aby išli podobnou cestou a udelili milosť väčšiemu počtu ľudí odsúdených za prechovávanie marihuany. Viac nájdeš tu.

Joe Biden.
Joe Biden. Zdroj: TASR/AP/Evan Vucci

Dušan Dědeček prehovoril pred kamerami

Obvinený Dušan Dědeček, ktorý opitý zabil v nedeľu večer na zastávke Zochova päť ľudí, keď do nich narazil autom v 130-kilometrovej rýchlosti, poskytol exkluzívny 12-minútový rozhovor pre televíziu Markíza a JOJ. Ospravedlnil sa rodičom obetí aj za útek pred médiami po tom, ako ho vo štvrtok večer prepustili na slobodu.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Nepamätá sa, že by bol na mieste agresívny. Už v aute vraj zistil, že sa stala obrovská tragédia. „Taký zlomok sekundy som nikdy nezažil. Vedel som, čo som spravil, a som pripravený niesť vinu. Zničil som jedným šmahom ruky všetko dobré, čo som kedy urobil. Nikdy nebudem ten, čo som bol,“ povedal v prvom rozhovore od nehody. Viac si môžeš prečítať tu.

Dušan Dědeček.
Dušan Dědeček. Zdroj: TV noviny.sk/reprofoto

Instagramový post dňa

Jana Bittó Cigániková si dala okamžite po bitke v bare s Romanou Tabák spraviť drogové testy. Ich výsledky zverejnila dva dni po tom, čo poslankyňa Sme rodina podala trestné oznámenie. „Tušila som, že Romana Tabák nemá čo iné ponúknuť, a preto bude túto nechutnú epizódu nafukovať, rozmazávať a klamať bez mihnutia oka,“ napísala na Instagram Cigániková.

„Preto som šla hneď, ako to bolo možné, na testy, aby som ich mohla v takomto prípade ukázať. Jeden vylučuje prítomnosť akýchkoľvek omamných látok 3 – 4 dni pred odberom, teda aj v čase incidentu. Test z vlasov vylučuje prítomnosť až 3 mesiace spätne,“ dodala poslankyňa.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Bittó Cigániková (@jankabittociganikova)

Domov
Zdieľať
Diskusia