Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
6. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:12

TOP 3 vo štvrtok: Dušan Dědeček nejde do väzby, Kanye West opäť provokuje a česká anexia je hitom internetu

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
TOP 3 vo štvrtok: Dušan Dědeček nejde do väzby, Kanye West opäť provokuje a česká anexia je hitom internetu
Zdroj: Refresher

Prinášame ti súhrn dôležitých správ z dnešného dňa.

Dušan Dědeček nejde do väzby

Dušan Dědeček, ktorý v nedeľu večer opitý šoféroval a spôsobil smrť piatich mladých ľudí, nejde do vyšetrovacej väzby. Rozhodol o tom Okresný súd Bratislava I, podľa ktorého neexistuje nebezpečenstvo, že by utiekol. Prokurátor chcel obvineného vo väzbe pre jeho postavenie funkcionára v športovom zväze. Funkcie sa Dědeček vzdal včera popoludní.

Viac sa dočítaš tu.

dedecek
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Kanye West pokračuje v provokáciách

Online šikana zo strany rapera Ye pokračuje. Jeho novým terčom je Hailey Bieber, ktorú priamo ani neoslovuje – miesto toho zakaždým, keď o nej hovorí, osloví jej manžela, popovú hviezdu Justina Biebera.

Kanye West si v najnovšom príspevku na Instagrame stihol pochváliť svoje mikiny a kopnúť si do niekoľkých celebrít naraz. Schytala to však najmä Hailey Bieber, ktorá rapera zrejme nahnevala tým, že podporila iný terč jeho kyberšikany. Hailinmu manželovi Justinovi tak Kanye odkazuje, aby si „svoje dievča prišiel zobrať skôr, než sa nahnevá“.

Viac sa dočítaš tu

Kanye Wets
Zdroj: screenshot Instagram/kanyewest

Vtipy o českej anexii Kaliningradu sú hitom internetu

Kaliningrad sa nikdy nestane Královcom, odkazujú ruskí propagandisti Čechom. Nepozdáva sa im, že Twitter v posledných dňoch zaplnili fiktívne plány, ako by Česko mohlo anektovať ruský Kaliningrad, prevziať nad ním kontrolu a premenovať ho na Královec. Vtipy o ovládnutí ruskej exklávy zdieľal český europoslanec, oficiálny profil českej armády a humorne zareagovala aj Česká pošta. 

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Tieto vtipy vznikli ako reakcia na pseudoreferendá, pomocou ktorých Ruská federácia oznámila anexiu štyroch ukrajinských regiónov. Vtipnými fotomontážami sa ľudia snažia poukázať na bizarnosť ruskej anexie, zosmiešniť ruskú propagandu na sociálnych sieťach a bojovať proti ruským krokom ich vlastnou medicínou.

Viac sa dočítaš tu

česko, královec
Zdroj: Twitter

Instagramový post dňa

Prezidentka Zuzana Čaputová zvažuje návštevu regiónu Královec, ktorý si fiktívne anektovala Česká republika. Hlava štátu na svoj Twitter napísala, že rozmýšľa nad štátnou návštevou pričleneného územia, ktoré Česko akože prevzalo pod svoju kontrolu od Ruska. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia