Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
6. októbra 2022, 13:29
Čas čítania 0:40

Prezidentka Čaputová avizuje možnú oficiálnu návštevu fiktívneho Královca. Skvelý boj proti ruskej propagande, chváli Čechov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Královec padol do oka slovenskej prezidentke, ktorá teraz zvažuje návštevu fiktívne anektovaného územia.

Prezidentka Zuzana Čaputová zvažuje návštevu regiónu Královec, ktorý si fiktívne anektovala Česká republika. Hlava štátu na svoj Twitter napísala, že rozmýšľa nad štátnou návštevou pričleneného územia, ktoré Česko minimálne na sociálnej sieti Twitter prevzalo pod svoju kontrolu od Ruska.

5. októbra 2022, 11:30 Čas čítania 5:41 Královec: Česko anektuje Kaliningrad vďaka lietadlovej lodi Karel Gott. Internet sa smeje na vtipnom pláne, ako Rusom vziať zem Královec: Česko anektuje Kaliningrad vďaka lietadlovej lodi Karel Gott. Internet sa smeje na vtipnom pláne, ako Rusom vziať zem

„Možno zvážim štátnu návštevu. Alebo aj nie,“ napísala Čaputová na Twitter. V statuse vyzdvihla iniciatívu Čechov, ktorí podľa nej úspešne ukazujú absurditu anexie ukrajinských regiónov zo strany Ruskej federácie, ktorá tak učinila pod zorganizovaní fiktívnych referend na okupovaných územiach.  

Čaputová sa stala prvou hlavou štátu, ktorá sa zapojila do série vtipov a fotomontáží o Královci. Doteraz si medzi sebou vymieňali humorné statusy prevažne českí a poľskí používatelia Twitteru, pripojil sa k nim český europoslanec Tomáš Zdechovský a vyjadrenie odsudzujúce tieto vtipy pridalo napríklad aj ruské ministerstvo zahraničných vecí.

Domov
Zdieľať
Diskusia