Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti FUTURINO.
6. októbra 2022, 16:10
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Dámsky overal – štýlová alternatíva k šatám

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Bez ohľadu na príležitosť, od pikniku na dvore až po brunch s dievčatami, overaly sú jednoduchou, no módnou voľbou.

Od svojich začiatkov v 90. rokoch až po pomalý, ale stabilný návrat v posledných rokoch boli overaly vždy zábavnou a módnou voľbou. Či už hľadáte niečo trochu exkluzívnejšie, chcete outfit, ktorý je trendovejší, alebo si len chcete obliecť niečo, čo je roztomilé a pohodlné, existuje outfit, ktorý splní vaše módne potreby.

Dámsky overal – štýlová alternatíva k šatám

Nie ste si isté, ako nosiť overal? Žiaden strach. Zatiaľ čo klasické džínsové overaly sú v podstate šatníkovou nevyhnutnosťou a super jednoducho sa upravujú, rozhodne nie sú jedinou možnosťou. Od zvieracej potlače po kožu, overaly prerástli ďaleko za svoje modré džínsové korene, čo nám dáva príležitosť nosiť ich v iných fázach života, ako je práca a večere s priateľmi.

Navyše aj keď vám predstava nosenia overalov do práce spôsobí mierny infarkt, neznamená to, že nemôžete zmeniť svoj štýl tým, že počas nasledujúceho dňa v parku vyskúšate čierne alebo biele džínsové overaly.

móda, overal, žena
Zdroj: Shutterstock.com/polinaloves

Bez ohľadu na príležitosť, od pikniku na dvore až po brunch s dievčatami, overaly sú jednoduchou, no módnou voľbou. Predstavíme vám zopár zábavných a elegantných overalových kombinácií nižšie, vďaka ktorým budete rady, že overaly nikdy nevyjdú z módy.

Farebne ladený overal

Farebný dizajn týchto overalov im dodáva celkový retro nádych. V kombinácii s topánkami na hrubom opätku a vzorovaným topom získate vzhľad zo 70. rokov! Je ľahké uviaznuť len na jednofarebných overaloch, ale vaša láska k pruhom alebo ku kvetinám sa nemusí obmedzovať len na letné šaty alebo topy. Na dni, keď chcete priniesť trochu toho jarného nádychu, si skúste obliecť overal v neočakávanej farbe alebo vzore.

Čierny džínsový overal

Základné čierne overaly sú základom šatníka a predstavujú jednoduchý spôsob, ako dodať štýl aj veľmi ležérnemu outfitu. Vďaka farbe sú o niečo elegantnejšie ako váš základný džínsový overal bez toho, aby boli ťažšie upraviteľné. 

overal, móda, žena
Zdroj: Shutterstock.com/HIghKey

Džínsový overal

Bez pocty klasickým džínsovým overalom sa nedá rozprávať o overalových outfitoch. Sú nadčasové, pohodlné a dajú sa nosiť s čímkoľvek od čierneho korytnačieho krku až po váš obľúbený oversized sveter, džínsový overal sa skvelo hodí ku každému kusu oblečenia, ktoré v šatníku už máte. Ak teda zvažujete kúpu svojho prvého overalu, no nie ste si isté, či ho budete vedieť správne zladiť, voľba džínsového overalu je stávkou na istotu

Pohodlný široký overal

Opäť platí, že obliekanie je v dnešnej dobe predovšetkým o pohodlí. Takže v chladnejších dňoch môžete navrstviť overal s peknou mikinou s kapucňou, aby ste si udržali teplo. Doplňte to nejakými čiernymi teniskami alebo kabelkou pinko, aby ste vzhľad držali trochu viac elegantne. Pohodlný overal sa stane vaším obľúbeným spoločníkom nielen počas lenivých teplých dní, keď môže slúžiť ako váš ďalší piknikový outfit alebo odev na pláž. Budete sa cítiť úplne pohodlne a zároveň z vás bude vyžarovať nenútenosť.

Overaly s cvočkami 

Opasok s cvočkami dodáva pásu trochu definície, ktorú zvyčajne  pri overaloch nevidíme. Je preto ideálny do kancelárie alebo na spoločenské udalosti, kde potrebujete svojmu outfitu dodať trochu elegancie.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Môžete ho napríklad doplniť vzorom s ihličkovými prúžkami, ktorý pridáva prvok rozžiarenia. Tieto overaly, ktoré sa nosia so správnou blúzkou, sú dokonalým spôsobom, ako urobiť kancelárske oblečenie trendy.

Domov
Zdieľať
Diskusia