Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
6. októbra 2022, 6:45
Čas čítania 0:37

VIDEO: Muž vykradol samoobslužný parný čistič. Kvôli 20 eurám spôsobil škodu za 1 000

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Páchateľa po celý čas snímali bezpečnostné kamery.

Polícia vypátrala 31-ročného páchateľa, ktorý na čerpacej stanici v Trenčianskych Tepliciach na ulici Podjavorinskej vykradol samoobslužný parný čistič a pomocou skrutkovača vypáčil horné dvierka. Z nich vytiahol zbernú nádobu na mince, odkiaľ odcudzil 20 € v hotovosti, informuje polícia na Facebooku.

Krádežou, pri ktorej poškodil uzamykací mechanizmus servisných dvierok, spôsobil škodu vo výške takmer 1 000 eur. Celý incident zaznamenali bezpečnostné kamery nachádzajúce sa na pumpe.

„Polícia po páchateľovi tohto skutku intenzívne pátrala, pričom príslušníkom kriminálnej polície z Trenčína sa ho podarilo stotožniť. Poverený príslušník obvodného oddelenia PZ Trenčianske Teplice po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesol obvinenie proti 31-ročnému mužovi pre prečin krádeže. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné trestné stíhanie,“ píše polícia.

Obvinený sa aktuálne nachádza v cele policajného zaistenia, kde pretrvá až do rozhodnutia o väzbe. Polícia takisto upozorňuje, že páchateľ je v regoióne „známa firma“ a nejde o jeho prvú protiprávnu činnosť. V minulosti bol už súdne trestaný za majetkovú aj násilnú trestnú činnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia