Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
22. septembra 2022, 17:44
Čas čítania 0:26

Zlodej na východe Slovenska ukradol 350-kilového býka. Vlámal sa do družstva, zvieratá vypustil a so sebou si vzal aj kameru

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Bizarná krádež v okolí Vranova nad Topľou.

Polícia vo Vranove nad Topľou vyšetruje zvláštny prípad krádeže. Z družstva pri obci Čemerné niekto ukradol bezpečnostnú kameru a jedného 350-kilového býka, informuje polícia na Facebooku. Páchateľ tým spôsobil škodu vo výške viac ako 1 500 eur.

Odstránil kamery, vypustil dobytok

Ku krádeži došlo v noci z pondelka na utorok. Páchateľ vošiel do areálu družstva a prešiel k stajni, v ktorej boli hospodárske zvieratá. Ukradol bezpečnostnú kameru a potom zvieratá vypustil do areálu. Jedno z nich – býka plemena slovenské strakaté vážiaceho 350 kíl – ukradol.

Poškodil tiež dve 200-tonové vákuové silážne vrecia, čím družstvu spôsobil nemalú škodu. Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin krádeže v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

Domov
Zdieľať
Diskusia