Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti New Balance. 
20. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 0:50
Sponzorovaný obsah

Tenisky na platforme sú späť. Značka New Balance predstavila novú siluletu 574+

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Pôvodný model sa inšpiroval originálom z konca 80. rokov.

Výstrelky módy, ktoré sme milovali v 90. rokoch, zažívajú svoj comeback. V obchodoch sa opäť objavujú topánky na platforme a tento trend neobišiel ani tenisky. Tentoraz sa s ich kúzlom pohrala značka, ktorú si videl v poslednom období na nohách influencerov, bežcov, modelov či známych osobností. New Balance predstavuje v jesennej kolekcii novú siluetu pod názvom 574+.

new balance
Zdroj: New Balance

Ak ti názov New Balance 574 niekde v hlave rezonuje, je to preto, že súčasný „pluskový“ model odkazuje na originál z roku 1988. Pôvodný pár tenisiek, ktorý svet uzrel ešte koncom 80. rokov, pretrval ako jeden z najznámejších modelov z dielne New Balance. Objav model 574+ na www.newbalance.sk.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gabi Heclová (@gabgab_gabi)

Súčasné vylepšenie

Pôvodné 574 dostali prvé módne osvieženie v roku 2021 na prehliadkovom móle značky Miu Miu. Neskôr boli upravené tak, aby spĺňali štandard Green Leaf značky New Balance. Tento štandard spĺňa model, ktorý je vyrobený s minimálne 50-percentným podielom recyklovaného obsahu a z kože pochádzajúcej zo zodpovednejších zdrojov.

zisti viac o new balance
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Adachi | 足立ナオミ (@naoleo)

Klasické biele tenisky s veľkým N naboku pravdepodobne nosili v mladosti už tvoji rodičia. Dôverne známa značka sa snaží hľadať inšpiráciu vo svojom bohatom archíve, čo jej umožňuje posúvať sa dopredu a zároveň si zachovať svoje príznačné prvky. Túto myšlienku – spojenie klasiky a nového prístupu – sa jej podarilo zosobniť siluetou 574 v modeli 574+.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy (@lucypug)

Domov
Zdieľať
Diskusia