Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
15. septembra 2022, 13:27
Čas čítania 0:45

Nový minister hospodárstva Hirman skončil v nemocnici s rozbitou hlavou, potvrdila hovorkyňa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Hovorkyňa nového ministra hospodárstva popiera, že by rolu zohrával alkohol. Hirmana ošetrili a pokračoval v programe.

Nový minister hospodárstva Karel Hirman mal úraz, informujú TV Noviny. S rozbitou hlavou skončil na urgente jednej z bratislavských nemocníc, kde ho ošetrili. Prípad si nevyžadoval hospitalizáciu. 

„Môžeme potvrdiť, že minister hospodárstva Karel Hirman dnes ráno utrpel domáci úraz pri odchode do práce, ktorý si vyžiadal menšie lekárske ošetrenie na pohotovosti v Univerzitnej nemocnici Ružinov. Odtiaľ sa presunul na rezort hospodárstva, kde pokračoval vo svojom dnešnom pracovnom programe,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku Ministerstva hospodárstva SR.

Karola Hirmana vymenovala prezidentka do funkcie ministra hospodárstva v utorok. Vo funkcii nahradil Richarda Sulíka z SaS. Ministri strany Sloboda a solidarita podali demisiu, pretože nechceli ďalej fungovať vo vláde s Igorom Matovičom

Hirman
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Karel Hirman je expert na energetiku, ktorého aj odborná verejnosť považuje za dostatočne skúseného človeka s dostatočnými vedomosťami a kontaktmi, aby Slovensko previedol náročnou zimou.

21. decembra 2022, 18:26 Čas čítania 0:11 Politologička Aneta Világ po páde vlády: Predpokladám, že predčasné voľby budú. Len nevieme, či v júni alebo v septembri Politologička Aneta Világ po páde vlády: Predpokladám, že predčasné voľby budú. Len nevieme, či v júni alebo v septembri

Bývalý novinár v minulosti pôsobil ako manažér a člen riadiacich orgánov niekoľkých slovenských energetických spoločností a v Slovenskej inovačnej a energetickej agentúre. Má manažérske skúsenosti z riadenia tímu energetickej efektívnosti.

Pracoval aj po boku politikov, s energetikou radil ministrovi zahraničných vecí Miroslavovi Lajčákovi, premiérke Ivete Radičovej aj ukrajinskému premiérovi Volodymyrovi Hrojsmanovi. Koalícii PS/Spolu pomáhal písať predvolebný program. 

Domov
Zdieľať
Diskusia