Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
13. septembra 2022, 11:17
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Jesenná kampaň CCC Game Garage Playoffs predstavuje kultové športové značky

Jesenná kampaň CCC Game Garage Playoffs predstavuje kultové športové značky
Zdroj: CCC
MÓDA ADIDAS MÓDA NEW BALANCE
Uložiť Uložené

V obchodoch CCC nájdeš tenisky a batohy od značiek Adidas, New Balance, Puma aj Reebok.

Nový školský rok by rozhodne nemal byť nuda. A to ani v móde. Začni ho s novým batohom či štýlovými teniskami, ktoré kúpiš v CCC. Značka sa v novej kampani zameriava na pohodlie, prirodzenosť a komfort, vzdáva hold street wear móde, a pritom zostáva stále sama sebou.

V kampani Back to school, ktorá príznačne nesie názov Game Garage Playoffs, nájdeš tenisky a batohy od najznámejších svetových značiek. Ohúria ťa modely od značiek Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Fila alebo Vans. Štýlovú obuv doplní aj pohodlné športové oblečenie, ktoré je dostupné v e-shope CCC alebo v mobilnej aplikácii CCC.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CCC (@cccshoesbags)

Zvoľ si svoj štýl

Rozmýšľaš, aké topánky z ponuky najznámejších športových značiek si vybrať? Odporučiť iba jedny je nemožné. Všetky kolekcie sú v niečom originálne a navyše každý z nás má iné požiadavky a potreby. Ponuka je však široká, takže si vyberú tí, ktorí majú radi pohodlie, priaznivci retro štýlu, milovníci športovej elegancie, bežci aj tanečníci. Tie najlepšie kúsky si môžeš pozrieť v galérii.

cccccccccccc
Zobraziť galériu
(10)

Kolekcia Game Garage Playoffs je inšpirovaná pulzujúcim rytmom veľkomiest, ktorý sa neustále vyvíja a mení. Objav najnovšie trendy a choď s dobou. Tri pruhy Adidas, klasika od značky Champion, dravá Puma, retro štýl od Reeboku alebo dynamické New Balance sa skvele hodia na jesenné návraty do škôl a kancelárií, ale aj na nočné objavovanie miest. Kultové športové značky sú teraz k dispozícii v predajniach CCC, na ccc.eu alebo v mobilnej aplikácii.

NAKUPUJ TENISKY
Domov
Zdieľať
Diskusia