Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
26. augusta 2022, 20:00
Čas čítania 1:13

TOP 3 v piatok: Nemcom hrozí nedostatok toaleťáka, sulíkovci zrejme odídu z vlády a Španielsko mení definíciu znásilnenia

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
TOP 3 v piatok: Nemcom hrozí nedostatok toaleťáka, sulíkovci zrejme odídu z vlády a Španielsko mení definíciu znásilnenia
Zdroj: Refresher

Nezmeškaj prehľad dnešného dňa a prečítaj si, čo všetko sa stihlo udiať.

Hrozí nedostatok toaletného papiera. Podľa výrobcov za to môže plynová kríza

Súčasná plynová kríza môže v Nemecku viesť k nedostatku toaletného papiera. Pri príležitosti nadchádzajúceho Medzinárodného dňa toaletného papiera na to upozornil nemecký Zväz výrobcov papiera. Informuje o tom TASR na základe článku v nemeckých novinách Frankfurter Neue Presse.


„Pri výrobe hygienického papiera sme osobitne odkázaní na plyn. Pri jeho výpadku nemôžeme zaručiť riadne dodávky,“ varoval viceprezident papiernického zväzu Martin Krengel.

Viac sa dočítaš TU.

toaletny papier
Zdroj: Unsplash/Isaac Quesada

SaS odchádza z vlády. Koaličné rokovania sa skončili v slepej uličke

„Tridsiateho prvého augusta podávame demisiu,“ vyjadril sa dnes zdanlivo definitívne minister hospodárstva Richard Sulík. 

Strana SaS podľa neho nevidí v ďalšom rokovaní význam. „Naša požiadavka na odchod Igora Matoviča z vlády nebola splnená,“ povedal po viac ako hodine rozhovorov. Oznámil, že poslanci SaS pomôžu otvoriť septembrovú schôdzu a podporia na nej vládne návrhy, ktoré budú v prvom čítaní.

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

„Nepadli dnes žiadne nové návrhy, iba sme boli dotazovaní zo strany OĽaNO, ako sa budeme v určitých situáciách správať,“ povedal Sulík novinárom s tým, že zaznela aj otázka, ako sa zachová SaS pri štátnom rozpočte. Podľa Sulíka môže koalícia ťažko rátať s ich podporou.

Viac sa dočítaš TU.

richard sulik
Zdroj: Facebook/Denník N

Španielsko zmenilo definíciu znásilnenia, iba „áno“ znamená áno

V Španielsku vo štvrtok schválili zákon, ktorý mení definíciu znásilnenia. Len výslovné áno sa bude považovať za súhlas so sexuálnym stykom.

Španielsky kongres vo štvrtok schválil zákon, ktorý mení definíciu znásilnenia. Iba vyslovené „áno“ bude považované za súhlas so sexuálnym stykom. Poslanci tak reagujú na prípad z roku 2016, keď pätica mužov znásilnila 18-ročnú ženu, avšak pretože obeť nepovedala „nie“ a nebránila sa, súd rozhodol v jej neprospech. Za legislatívu hlasovalo 205 poslancov, proti 141, informujú The Guardian a The New York Times.

Viac sa dočítaš TU.

znásilnění rape
Zdroj: Unsplash/brbrihan/volně k užití

Instagramový post dňa

Igor Matovič dnes pridal srdcervúci príbeh o palmičke. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia