Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
28. augusta 2022, 8:00
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

Novinka Huawei nova Y70: Za málo peňazí veľa muziky

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Predstavíme ti dôvody, prečo by si túto novinku mohol oceniť.

Rozmýšľaš nad tým, že svoj starý smartfón vymeníš za novší model? Tvojej pozornosti by nemala ujsť novinka Nova Y70 od Huawei, ktorá už na prvý pohľad upúta dizajnom. Určite oceníš množstvo funkcií a cenu, ktorá nevyžmýka stav tvojho účtu. V súčasnosti sa väčšina ľudí sťažuje na výdrž batérie, na čo Huawei zareagoval a vytvoril model, ktorý ti stačí nabiť raz za pár dní. Prečítaj si štyri dôvody, prečo by si mal pri výbere smartfónu zvážiť Huawei nova Y70.

zisti viac

Zabudni na časté nabíjanie

Len desať minút nabíjania stačí na to, aby Y70 dokázal nepretržite fungovať až tri hodiny, za čo vďačí nabíjačke 22,5W Huawei SuperCharge. Okrem toho, ak nemáš so sebou nabíjačku a zostáva ti menej ako päť percent baterky, zapnutím režimu vybitej batérie získaš ďalších 12 hodín v pohotovostnom režime. Môžeš sa spoľahnúť, že vybavíš dôležitý telefonát či email, aj keď si iba kúsok od úplného vybitia.

huawei
Zdroj: Huawei

Je pravdepodobné, že núdzový režim pri nízkych percentách nebudeš ani pravidelne využívať, pretože Nova Y70 má vstavanú batériu s kapacitou až 6 000 mAh. Znamená to, že pri striedmom používaní ho stačí nabíjať len dvakrát týždenne. Výrobcovia optimalizovali až osem oblastí spotreby a vyvinuli technológiu inteligentnej úspory energie. Tvoj telefón bude sám vedieť, ako s energiou hospodáriť tak, aby vydržal bez nabíjačky čo najdlhšie.

Veľký displej a elegantný dizajn

Aby ti pri sledovaní tvojho obľúbeného obsahu neunikol žiadny detail, displej Huawei FullView meria až 6,75-palca. Minimalistický a moderný dizajn umožnil využiť plochu displeja v maximálnej možnej miere – pomer obrazovky k telu je 90,26 %

Objav ďalšie funkcie nova Y70
huawei
Zdroj: Huawei

Krásne fotky vďaka umelej inteligencii

Model Nova Y70 nezaostáva ani pri kvalite fotiek. AI Triple Camera, ako sa fotoaparát novinky oficiálne nazýva, sa skladá zo 48MP hlavného fotoaparátu s vysokým rozlíšením, 120° 5MP ultraširokouhlého objektívu a 2MP hĺbkového senzora. 

Úlohou hlavnej časti fotoaparátu je zabezpečiť dostatočné množstvo svetla. Tento objektív ti skvelo poslúži pri portrétoch a záberoch v prírode či meste. Ultraširokouhlý fotoaparát oceníš pri skupinovej fotke, umožňuje dostať do záberu viac obsahu, takže sa s kamošmi nemusíte tlačiť hlavami do objektívu. Hĺbkový senzor zase rozostrí pozadie a zároveň zachová ostrosť a 3D efekt objektu.

Vyhrať sa môžeš aj s manuálnym nastavením či umelou inteligenciou, ktorá dokáže rozoznať, na čo sa práve telefón pozerá a automaticky upraví parametre výsledného záberu tak, aby vyzeral čo najlepšie. Fotky v tvojom feede budú s Nova Y70 vyzerať ako od profesionála.

kúp si novinku Huawei nova Y70
huawei
Zdroj: Huawei

Takmer nekonečné úložisko

Novinka dostala úložisko až 128 GB, čo ti teoreticky umožní mať v mobile asi 170 epizód seriálu, 13 000 skladieb a minimálne 60 filmov. Ak by ti to náhodou nestačilo, môžeš si dokúpiť kartu MicroSD, ktorá ti poskytne ďalších 512 GB. 

Novinku Huawei nova Y70 získaš v sieti NAY iba za 159 eur.
huawei
Zdroj: Huawei
Domov
Zdieľať
Diskusia